מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- העלבות בגןרחלה10/06/2011
שלום. ביתי בת 3.5. אתמול היא סיפרה לי שהיא שיחקה עם 2 בנות מהגן ופתאום אחת מהן לקחה את היד של השניה והן התחילו לרקוד ולא נתנו לה להצטרף והיא בכתה ובכתה. קודם כל אני מאוד שמחה שהיא מספרת לי. ברור לי שמכאן ואילך אשמע סיפורים כאלו ואחרים. מה אני יכולה להגיד לביתי בדיעבד, במקרים כאלה, שיחזק אותה ושיתן לה כילים איך להתמודד עם זה במקרה הבא. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העלבות בגן - תגובה
סמדר ריינר10/06/2011שלום דנית,
באמת זה חשוב ויפה שבתך מספרת לך דברים. זה אומר שהיא פתוחה וסומכת על עזרתך. אני חושבת שמקרים כאלה חשוב לתת לילד הכרה בכך שזה באמת לא נעים, את זה בטח עשית. להשתדל לא להגזים ולא יצור דרמה ולבכות יחד איתו. אחר כך לתת פרופורציה, למשל להגיד, זה לא נעים אבל זה עובר, מחר הם ישכחו וכן ישחקו איתך. ודבר שלישי, להציע לה אם קורה כזה דבר, לחפש לעצמה משהו אחר ומישהו אחר להיות איתו. היא לא חייבת דווקא את שתיהן באותו רגע אם הן לא מעוניינות. זה לא אומר שהיא מייד תיישם, היא עוד ילדה קטנה, וסביר שגם בפעמים הבאות שזה יקרה היא תגיב אותו הדבר וזה בסדר גמור. כל ילד אחר היה נעלב גם. אבל באופן כללי כדאי לתת לה כיוון של דרך התמודדות ולחזור על האופציות האלו, עד שהיא תגדל מספיק ותפנים ותוכל להתמודד לפי ההנחיות שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)