נסיעה לחו"ל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל
    בת שבע קריכלי
    11/06/2011

שלום רב, בעלי ואני נוסעים לחו"ל לשבוע ביום שני הקרוב. בננו בן 9 חודשים נשאר עם הורי, הוא מכיר אותם היטב. אירגנו את חפציו האישיים והצעצועים בבית הורי כך שירגיש בנוח. אנחנו לוקחים את המחשב הנייד איתנו וניהיה בקשר דרך הסקייפ. שאלתי היא: האם לדבר עם בננו דרך הסקייפ או עדיף שלא יראה אותנו כל השבוע (דבר שיקשה עלינו ועליו לדעתי), או עדיף שישמע אותנו דרך הטלפון (עדין לא מבין כל כך מזה טלפון אך כן מבין את התמונה שרואה בסקייפ). אשמח לתשובה בהקדם האפשרי. תודה מראש בת שבע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיעה לחו"ל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיעה לחו"ל - תגובה

סמדר ריינר
    11/06/2011

שלום בת שבע
    רצוי מאוד מאוד שבנכם יראה אתכם בסקייפ. לילדים בגילו אין תחושת זמן. הוא לא יכול להיבן שתחזרו. והוא בהחלט עלול לחשוב שאתם בכלל לא קיימים כל הזמן הזה ונעלמתם לעולם. אין לי מושג האם זה יגרום לו לבכות ולהקשות על הוריכם בעקבות זאת או לא, אך עדיין זה הדבר הנכון לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיעה לחו"ל המשך

בת שבע קריכלי
    11/06/2011

תודה על התגובה המהירה. האם כדאי שאשאיר חולצה שלי (עם ריח שלי, למרות שזה לא חפץ המעבר שלו)? כמו כן, יש קושי בתהליך ההרדמות שלו. מוכן ללישון רק אם אני נמצאת לידו. אם אינני הוא בוכה מאד. השאלה היא: האם הבכי וזה שאינני לידו ישאירו סימני טראומה כלשהם או יהוו טראומה עבורו? זה מתסכל מאד לשמוע אותו בוכה בכי אמיתי וסובל .מה ניתן לעשות שגם הורי לא יחוו את הקושי וימתנו את הבכי ואת תהליך השינה? אני מאד נסערת וזה מקשה עלי להביע את מבוקשי. תודה בת שבע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיעה לחו"ל המשך - תגובה

סמדר ריינר
    12/06/2011

שלום בת שבע,
    תראי, זה לא גיל מומלץ לנסיעה כזו. לא שאלת אותי אם לנסוע או לא, לכן לא ארחיב בעניין הזה. אבל זה בהחלט לא מומלץ.
    אין לי פטנט לגבי ההורים שלך, מעבר לדברים הרגילים שעושים, מחבקים, שרים שיר ערש מעמעמים את האור ו...מרדימים ילד.
    כן יכול להיות מועיל שתשאירי בגד עם ריח שלך, להזיק זה בטח לא יזיק.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו