חילוקי דעות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חילוקי דעות
    צביה
    05/01/2008

שלום.
    לנו ילדה קטנה בת 10 שלא מוכנה לסדר את החדר שלה , אצלה בחדר הבלגן חוגג , כניסה לחדר שלה זו משימה לא נעימה יש לדרוך ולעבור על חפצים , בגדים נעלים וכמובן מחברות וספרי לימוד , השולחן מבולגן עם דפים חספרים משחקים כלי כתיבה צלחות אוכל משחקי מחשב CD שעלו כסף רב ועוד .
    אני טוען שזה עניין של חינוך מגיל קטן , אני חושב שכפי שהיא מתייחסות לדוגמא לספרי הלימוד והמחברות שלה כך היא מתייחסת ללימודים שלה , סדר ונקיון צריך להיות לדעתי חלק חשוב בחינוך באם ההתיחסות היא כזו היום היא תהיה גם בעתיד , לי הסיפור מאוד מפריע .
    אשתי טוענת שהחדר זו הממלכה שלה ושתעשה בו מה שהיא רוצה , לה לאשתי זה לא מפריע .
    אשמל לקבל את דעתכם .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חילוקי דעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חילוקי דעות בחינוך ילדים

שושי יעקובי
    08/01/2008

התשובה לשאלה שלך נמצאת בתחום אחר לגמרי. תחום של התמודדות עם חילוקי דעות, בין עם זה מול בת זוגתך או ביתך בת ה-10. לא אוכל לשמש כאן כסמכות מקצועית שתצדיק אחד מכם. זה לא מה שיעזור לכם לשכנע האחד את השני או להתפשר ולמצוא דרך ביניים שמתאימה לערכים של שניכם בנוגע לחינוך הילדה. נכון, ערכים של שמירה על סדר, כבוד לרכוש ולחפצים, חשובים מאוד כמו גם כבוד לאוטונומיה של הילדה. אם תוכלו לגשר על הפערים שקיימים בינכם ולהתחבר לאותם ערכים ששניכם מסכימים, לכבד את השונות, תוכלו להעניק לילדה שלכם ערכים חשובים באמת.
    שושי יעקובי
    פסיכולוגית חינוכית התפתחותית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו