טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום וברכה זה לא מזמן ילדתי בת ובנוסף יש לי ילד בן שנה ושש בהתחלה היה נראה כביכול שהוא איננו מקנא כלל באחותו הקטנה לאחר שבועיים הוא החל באלימות מצדו :נשיכות , עקיצות, ומכות בראש לאחר מכן הוא גם החל כביכול "לשנוא" אותי עצם זה שאני מחזיקה אותה את אבא שלו הוא מאוד מאוד אוהב אפילו שהוא אינו רואה אותו הרבה ביום יום אלא הוא איתי בבית מאז שהוא נולד מה לעשות כיצד להתנהג איתו מבחינת אוטפי הוא נחחשב לילד שקט ורציני רגוע ונעים אודה לכם מאוד מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רבקה, אכן זה קשה מאוד לילדים כל כך קטנים שנולד להם אח או אחות ועוד אין להם מספיק כלים להביע את הרגשות שלהם. לגבי האלימות יש כמובן להפסיק אותה מייד וגם באופן פיסי. רצוי וכדאי לנסות לתכנן זמנים שבהם תוכלי לבלות איתו לחוד ומישהו אחר ישמור על התינוקת. מעבר לזה אין הרבה מה לעשות כרגע, מלבד להמתין בסבלנות שקצת יגדל וניתן יהיה לדבר איתו על מה שהוא מרגיש ולהפחית מהמצוקה שלו ושלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד