טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אישתי ו אני מתגרשים. ילד המדעים שלנו רק בן שנתיים וחצי . אישתי מתעקשת שלילד חייב להיות בית אחד ולכן לא רוצה שהילד יוכל להישאר אצלי לישון בחגים בבחופש הגודל. להיות איתי- כן, לבלות איתי שעות - כן. אבל לישון - לחזור לבית של אמא. ולא רק בגיל הקטן , אלא גם בהמשך, אני בדעה שלילד( ובמיוחד לילד) חייב להיות דמות האב אשר לא רק מבקר אלא גם יודע לקלח, להשכיב לישון, לקרוא ספר לפני השינה וכו. מה נכון ? איך לשכנע את אישתי ?
תודה מראש רומן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רומן, אני באמת לא יודעת איך לשכנע את אישתך כי אני לא מכירה אותה. ואני גם לא חושבת שזה יעזור, כי לאישתך ייתכן שקשה להיפרד מהילד בלילה ולא בטוח שטיעון הגיוני יעזור כאן. אני מציעה שתפנו לעובדת סוציאלית שתעזור לכם לבנות סדרי ראייה מתאימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד