הילד מבקש ממני להרביץ לו...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הילד מבקש ממני להרביץ לו...
    דפנה
    12/06/2011

אני זקוקה לעזרה

יש בן (אחד ) בן שנתיים ו11 חודשים וכאשר הוא חוזר הביתה מהגן הוא מתחיל לדבר לא יפה ולבקש דברים בצורה תוקפנית ( "אמא תכיני לי תה מיד!) שאני אומרצ לו לדבר יפה ולבקש יפה הוא מתחיל להגיד - " אני קקה " או " אמא תרביצי לי " או " אני ארביץ לעצמי " מה עושים ? איך להגיב ? זה מאוד מדאיג אותי . באופן כללי יש לו גם ביקורת עצמית גבוהה מאוד - וזה גם לדברי הגננת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילד מבקש ממני להרביץ לו... - תגובה

סמדר ריינר
    12/06/2011

שלום דפנה,
    זו התנהגות מוזרה מאוד ולא מתאימה לגיל כזה. יש צורך לברר יותר לעומק מהיכן היא נובעת. האם הוא שומע מילים כאלה במקום כלשהו? יש כאן משהו מאוד לא ברור, וחושב לבדוק אותו מיידית. אני מציעה לך לפנות למכון להתפתחות הילד של קופת החולים שלך ולנסות לברר אם הם יכולים לעזור במקרה הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלחצת אותי מאוד

דפנה
    12/06/2011

לא נראה לי שהוא שומע דברים אלו בשום מקום ....לא ציינתי שאמנם לא לקחתי אותו לאבחון אבל הוא מאוד אינטלגנטי אולי זה קשור ? ראית \שמעת מקרה כזה בילדים גדולים יותר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלחצת אותי מאוד - תגובה

סמדר ריינר
    12/06/2011

שלום דפנה,
    יכול להיות שזה גם קשור לכך שהוא אינטילגנטי אבל זה לא כל ההסבר. זה לא חייב להיות שהוא שמע את זה באיזה מקום, אבל כן כדאי לבדוק את זה. בכל אופן זה דבר לא אופייני. גם ילדים גדולים יותר שאומרים דבר כזה זה מעיד על מצוקה מאוד גדולה, זה לא דבר רגיל ולא דבר נורמטיבי באף גיל.
    אני מצטערת שגרמתי לך להילחץ, אבל ההתבטאויות האלה הם אכן מדאיגות, ולא סתם פנית לפורום, את אמא דואגת ואחראית, וטוב שהבנת שמשהו כאן מצריך בדיקה. ואני מציעה להמשיך אותה בייעוץ מסודר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו