לא חי עם הבנות,אפשר עזרה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא חי עם הבנות,אפשר עזרה?
    ערן
    14/06/2011

אני גרוש מאירופאית 3 שנים כשיש לנו שתי בנות,בנות 5 ו-7 הם גרות בחו"ל עם אימם
    אני בקשר יום יומי בטל' וביקורים בחו"ל, ותמיכה מלאה בבנות.
    בקיץ הם באות אלי לראשונה בלי אימם .איך להסביר להן שיש להן אחות בת 10 חודשים ואבא שגר עם אישה חדשה לחיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא חי עם הבנות,אפשר עזרה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא חי עם הבנות,אפשר עזרה? - תגובה

סמדר ריינר
    14/06/2011

שלום ערן,
    ככל הזכור לי עניתי לך על השאלה הזו בעבר. חשוב להסביר להן על כך מראש, ולא לחכות עד שהן יבואו.
    פשוט להגיד את האמת, לאבא יש חברה חדשה, ואתם גרים ביחד ונולדה לכם תינוקת מקסימה.
    העניין הוא לא מה להגיד, אלא להיות סבלני לתגובות שלהן, שיהיו מעורבות. סביר להניח שהן גם תשמחנה שיש להן אחות חמודה וחדשה, אבל גם תכעסנה על כך שלא סיפרת על כך כל הזמן הזה, וגם תהיה קנאה על כך שיש ילדה שחיה איתך והן לא וכן תגובות נוספות. כל התגובות הן טבעיות וראויות ובמקום, ויש צורך בסבלנות וגם באומץ כדי להתמודד איתן. אין כאן פתרונות קסם. תצטרך להודות בכך צודקות שהן כועסות שעד עכשיו לא סיפרת, ואתה באמת חושב שטעית שלא סיפרת עד עכשיו. זה לא נורא להודות בטעויות, וגם אין לך ברירה כאן.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו