מה זה אומר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר
    סימה
    14/06/2011

ישל לי ילדה בת 5.5 ילדה חכמה במיוחד ומקסימה בעבר היו לה פחדים והתגבר עליהם בזכות העצות שלך עכשי יש לי שאלה כשהילדה שומעת מנגינה עצובה ושיר שמתנגן ברקע היא ניגשת אלי מחבקת אותי אומרת אמא אני אוהבת אותך כל הזמן שיש שיר עצוב או מנגינה יש לה לפעמים דמעות בעיניים ואז אני מחבקת אותה חיבוק קצר ואימהי כעצתך מנשקת אותה ואומרת לה לכי ללשחק או משהו אחר האם זה בסדר ומה זה אומר הרגש הכל כך חזק למוזיקה? ולמילים של השירים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה אומר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר - תגובה

ליאת גרוס
    15/06/2011

אם היא לא מביעה מצוקה לאורך זמן ובמצבים נוספים הייתי מתייחסת לכל העניין באופן חיובי. ילדה רגישה שיודעת להתרגש ממוזיקה וחווה רגעים של קרבה ושיתוף עם אחרים בעקבות כך. זה נשמע בסדר.
    מעניין אם למדה את זה ממישהו וסביב מה ...?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סימה
    15/06/2011

היא רואה שכשיש מוזיקה שמחה אז אנחנו רוקדים סתם כזה כמה דקות או בארוע וכשזה עצוב אז אנחנו שרים ביחד (אבל סליחה שלא הבנתי למה את מתכוונת בשאלתך?)

וגם היא רואה שיש אהבה בין ההורים ויש יחס יחיבוקים חמים ויש לה מודעת לאהבת המשפחה

אז הבנתי שזה בסדר וזה אומר שיש לה רגש וזה חשוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו