מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך מתמודדיםסימה15/06/2011
הבן שלי בן 3.5 לרוב לא אוהב לתת לי יד כשאנחנו הולכים ברגל שמתי לב שהוא אוהב שאני הולכת לפניו והוא מסתכל מרחוק עד שלא רואה אותי ומתחיל לבכות או לרדוף אחרי למרות שאני מסתכלת ככה בחצי עין מה קורה איתו כמה שאני מסבירה לו שצריך לתת יד לאמא ומסוכן בכביש (ליד כביש אני לא עוזבת אותו) לא יודעת .... מה עושים מה אומרים לו ? שיבוא ביחד איתי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך מתמודדים - תגובה
סמדר ריינר15/06/2011שלום סימה,
לא כל כך ברורה לי השאלה. איכשהו זה נראה לי ברור מאליו שאם זה מה שאת רוצה זה מה שאת צריכה להגיד. אולי תפרטי יותר מה הבעיה ומה מונע ממך להגיד לו שיבוא איתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד מתנגד
סימה15/06/2011אהה סליחה שלא אמרתי הוא פשוט לא רוצה לבוא איתי שאני קוראת לו אני אומרת לו בוא 10 פעמים והוא לא בא תמיד אני צריכה לחזור לאותו מקום שבו עמדנו אחרי שהלכתי כמה צעדים ולקחת אותו בכוח איתי למרות ההתנגדות שלו נשכב על הרצפה ובוכה לא רוצה להיכנס למעלית אחרי שנכנס לא רוצה לצאת כל הזמן מתנגד גם במקלחת ובכל מקום תמיד ההיפך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד מתנגד - תגובה
סמדר ריינר15/06/2011שלום סימה,
נראה שיש כאן בעיה הרבה יותר רחבה ממה שתארת בהתחלה שקשורה לסמכות ההורית אולי. נראה לי כדאי שתפני להדרכת הורים מסודרת, כדי ללמוד איך להציב גבול לילד בצורה אפקטיבית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)