איך מתמודדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• איך מתמודדים
    סימה
    15/06/2011

הבן שלי בן 3.5 לרוב לא אוהב לתת לי יד כשאנחנו הולכים ברגל שמתי לב שהוא אוהב שאני הולכת לפניו והוא מסתכל מרחוק עד שלא רואה אותי ומתחיל לבכות או לרדוף אחרי למרות שאני מסתכלת ככה בחצי עין מה קורה איתו כמה שאני מסבירה לו שצריך לתת יד לאמא ומסוכן בכביש (ליד כביש אני לא עוזבת אותו) לא יודעת .... מה עושים מה אומרים לו ? שיבוא ביחד איתי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מתמודדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתמודדים - תגובה

סמדר ריינר
    15/06/2011

שלום סימה,
    לא כל כך ברורה לי השאלה. איכשהו זה נראה לי ברור מאליו שאם זה מה שאת רוצה זה מה שאת צריכה להגיד. אולי תפרטי יותר מה הבעיה ומה מונע ממך להגיד לו שיבוא איתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד מתנגד

סימה
    15/06/2011

אהה סליחה שלא אמרתי הוא פשוט לא רוצה לבוא איתי שאני קוראת לו אני אומרת לו בוא 10 פעמים והוא לא בא תמיד אני צריכה לחזור לאותו מקום שבו עמדנו אחרי שהלכתי כמה צעדים ולקחת אותו בכוח איתי למרות ההתנגדות שלו נשכב על הרצפה ובוכה לא רוצה להיכנס למעלית אחרי שנכנס לא רוצה לצאת כל הזמן מתנגד גם במקלחת ובכל מקום תמיד ההיפך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד מתנגד - תגובה

סמדר ריינר
    15/06/2011

שלום סימה,
    נראה שיש כאן בעיה הרבה יותר רחבה ממה שתארת בהתחלה שקשורה לסמכות ההורית אולי. נראה לי כדאי שתפני להדרכת הורים מסודרת, כדי ללמוד איך להציב גבול לילד בצורה אפקטיבית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו