חוסר קירבה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר קירבה
    מיכל
    15/06/2011

שלום רב,
    בתי בת 5, ילדה שמחה, מאושרת, אבל תמיד תמיד מעדיפה להיות בחברת אבא שלה. לא משנה מה אעשה, מה אקנה, היא תמיד תרצה להיות איתו ותעדיף אותו על פניי.
    מבחינתנו אנחנו עושים אותו הדבר, אני כאמא והוא כאבא משתדלים שיהיה לה תמיד כיף אבל משום מה היא מעדיפה אותו יותר. אם אני לוקחת אותה לגן בבוקר ולא הוא היא תזכיר את זה שלמחרת הוא זה שצריך לקחת אותה או למשל אם הולכים ליום כיף והוא לא בא היא תתבעס ואם אני לא אבוא היא תגיד "לא נורא, זה בגלל שאת עובדת".
    היא רואה אותי פחות כי אני עובדת יותר שעות והיא בקושי נמצאת איתי, אפילו לילה טוב היא בקושי אומרת לי.
    ניסיתי הכל - פינקתי, הייתי קשוחה, אבל כלום פשוט כלום לא עוזר לי להתקרב לילדה שלי, והיא ילדה יחידה.
    אני אובדת עצות. אנא עזרתכם הדחופה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר קירבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר קירבה - תגובה

סמדר ריינר
    15/06/2011

שלום מיכל,
    יש כאן שני דברים. אחד הוא שאת נמצאת פחות ולכן היא קשורה לאביה יותר. בדרך כלל זה הפוך, האבות עובדים וילידם הרבה פעמים קושרים יותר לאמא ונראה להם מובן מאליו כשאבא לא בא איתם.
    דבר שני בתך נמצאת כרגע בשלב שנקרא השלב האדיפלי, שזה שלב שילדות אוהבות יותר את אבא וביום את אמא. זה טבעי וזה בסדר גמור.
    אין לדעתי הרבה מה לעשות מלבד לבדוק האם את יכולה לעבוד פחות ולהיות איתה יותר.
    היא לא אשמה שאת עובדת הרבה, והיא מעדיפה להיקשר למי שאפשר לבנות עליו שהוא נמצא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו