מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לחץ מהלימודיםיפית15/06/2011
בן 12 לחוץ מהלימודים מאוד, עם התפרצויות של זריקת חפצים בבית, שלא מוצא חן בעיניו דבר מה מציק לאחים שלו הקטנים, זורק חפצים על ההורים ויש לציין שהציונים שלו מצויינים בכיתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ מהלימודים - תגובה
סמדר ריינר15/06/2011שלום יפית,
חסרים הרבה פרטים בשאלתך. לא ברור מהכין הסקת הלחץ הוא מהלימודים. זה מה שהוא אומר? נראה לי שאין קשר בין הצקה לאחים וזריקת חפצים על ההורים לבין לחץ בלימודים.זה לא תירוץ ולא סיבה. קודם כל צריך לשים להתנהגות הזו גבול ברור ולא להרשות אותה. מעבר לזה אם יש לחץ מהלימודים, אפשר לראות את מטפלים בזה, אפשר ללמוד טכניקות הרפיה, ולהסביר לילד שזה בסדר גם אם הציונים שלו יהיו פחות טובים, תאהבו אותו הדבר, ויש עוד דברים בחיים וכו'.
אני חוזרת לקישור שעשיתם בין ההתנהגות שלו ללחץ בלימודים, קישור שקצת מדאיג אותי כי נדמה לי שהוא מרמז שאתם מגנים על ההתנהגות הזו באופן כלשהו או חושבים שניתן לתרץ אותה באופן הזה והילד לומד מזה שכל עוד הציונים שלו טובים אתם תמיד תרחמו עליו ותגנו עליו במקום לדרוש ממנו להתנהג כמו שצריך מצד אחד, ומצד שני, להוריד ממנו ציפיות בעניין הלימודים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)