לחץ מהלימודים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לחץ מהלימודים
    יפית
    15/06/2011

בן 12 לחוץ מהלימודים מאוד, עם התפרצויות של זריקת חפצים בבית, שלא מוצא חן בעיניו דבר מה מציק לאחים שלו הקטנים, זורק חפצים על ההורים ויש לציין שהציונים שלו מצויינים בכיתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ מהלימודים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ מהלימודים - תגובה

סמדר ריינר
    15/06/2011

שלום יפית,
    חסרים הרבה פרטים בשאלתך. לא ברור מהכין הסקת הלחץ הוא מהלימודים. זה מה שהוא אומר? נראה לי שאין קשר בין הצקה לאחים וזריקת חפצים על ההורים לבין לחץ בלימודים.זה לא תירוץ ולא סיבה. קודם כל צריך לשים להתנהגות הזו גבול ברור ולא להרשות אותה. מעבר לזה אם יש לחץ מהלימודים, אפשר לראות את מטפלים בזה, אפשר ללמוד טכניקות הרפיה, ולהסביר לילד שזה בסדר גם אם הציונים שלו יהיו פחות טובים, תאהבו אותו הדבר, ויש עוד דברים בחיים וכו'.
    אני חוזרת לקישור שעשיתם בין ההתנהגות שלו ללחץ בלימודים, קישור שקצת מדאיג אותי כי נדמה לי שהוא מרמז שאתם מגנים על ההתנהגות הזו באופן כלשהו או חושבים שניתן לתרץ אותה באופן הזה והילד לומד מזה שכל עוד הציונים שלו טובים אתם תמיד תרחמו עליו ותגנו עליו במקום לדרוש ממנו להתנהג כמו שצריך מצד אחד, ומצד שני, להוריד ממנו ציפיות בעניין הלימודים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו