טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילד בן 3 שאוהב להיות בגן אך כאשר אני מביאה אותו בבוקר הוא לא מוכן להיכנס לגן ולעזוב אותי הוא בוכה וצורח לאחר מספר דקות שאני הולכת הוא נירגע. יש לציין שהגננת מוסרת שהוא ילד מקסים ומתנהג יפה במהלך היום. התחושה לעזוב את הילד בוכה בבוקר מאוד לא נעימה. (הבעיה הינה מתיחלת השנה) אני מאוד חוששת לגבי שנה הבאה שהוא יעבור לגן חדש מה יהיה. אשמח לקבל תשובה איך להיתנהג בבוקר עם הילד כאשר אני מכניסה אותו לגן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מזל, אם הוא נרגע כמה דקות אחרי שאת הולכת אז הכל בעצם בסדר. הבעיה היחידה שלו היא כנראה מולך. פרידה שלך ממנו בבוקר צריכה להיות קצרה ועניינית ככל הניתן. בדרך ילידם שעושים סצינה בבוקר ואחר כך נרגעים הם ילדים שמרגישים שהפרידה קשה להורים שלהם ומנגנים על זה. בידקי אם זהו המצב אצלך. אם את משדרת רוגע ונפרדת בצורה קצרה ועניינית לא אמורה להיות שום בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד