שאלה לאבות-איך הייתם מתנהגים?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה לאבות-איך הייתם מתנהגים?
    S
    16/06/2011

שלום.יש לי ילד בן6.5.אביו(בעלי)לא מגיע כמעט לפעילויות גן שביחד עם ההורים...גם היה לו יום ספורט שבו הראה את השגיו ורק אני הייתי...והיו עוד אבות...כאב לב...ונראה לי גם לו כואב...בעלי עם תירוץ שזה באמצע יום (הוא עובד רחוק ומקצוע חופשי-מרויח טוב)....
    אז בשבילו זה משהו סתמי ו"איבוד הרבה כסף"....שום שכנוע כמובן לא עוזר...כאילו אני אמא חד-הורית....
    מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

S
    17/06/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלתי גם למנהלות פורום.תודה

S
    18/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאבות-איך הייתם מתנהגים? - תגובה

נעמה סבג שמש
    18/06/2011

אור-לי,

כאבך הוא ברור ומובן.
    הן כאמא והן כיועצת אני רואה ערך עליון בהשתתפות ובנוכחות הורים באירועי הגן, בעיקר כשמדובר בלפאר ת הילד ולראות את הישגיו ויכולותיו.
    ברור שעבודה לעתים לא מאפשרת, אך כל קיצוניות אינה בריאה ומידי פעם בהחלט חשוב לעשות את הממץ ולהראות לילד שאינו נמצא בסוף סדר העדיפויות.

בהצלחה!

נעמה סבג שמש, מנהלת רשת עידן ההורות
    יועצת ומנחת הורים בשיטת הצילום,
    מומחית בהקניית אינטליגנציה רגשית והרגלי שינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו