מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה הדרכה דחוףג'נט17/06/2011
שלום רב יש לי 2 ילדים בכור בן 3.5 והקטן בן שנה עד היום הבן בכור היה ילד טוב מנומס ממושמע, פתאם בתקופה האחרונה מרביץ. מתעצבן, כועס צועק מקלל מתפרע בצורה לא אנושית ממש אי אפשר לדבר ולהרגיע אותו, זה גורם לי עייפות נפשית ופיזית וממש מוציא אותי מדעתי , אני די בטוחה שזה קשור באח הקטן כי כל מה שאני מביאה לו גם הוא רוצה... יש לציין שמתייחסים אליו בחום ואהבה אבל זה ממש בלתי ניסבל, התחלתי כבר אני לצעוק עליו לתת כמה "פליקים" בידים אני ממש מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות בבקשה תדריכי אותי איך להתנהג איתו
תודה מראש....:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה הדרכה דחוף - תגובה
סמדר ריינר17/06/2011שלום ג'נט,
נשמע שאת יודעת את התשובה אך לא מתנהגת לפיה. מה זאת אומרת את נותנת לאחיו הקטן כל מה שהוא רוצה? זה לא נכון לא עבורו, אפילו שהוא בן שנה, ובטח לא עבור הבן הבכור. הבן הכור חש שיש אפליה, ואולי הוא צודק, ובמקום לתקן את האפליה את נותנת לו פליקים. אז איך את מצפה שזה ייפתר?
נראה לי שחשוב שתבדקי עם עצמך מדוע את נותנת לילד בן השנה כל מה שהוא מבקש, זה ממש לא הכרחי ולא רצוי, והאם את יכולה לשים גם לו גבולות, ובעיקר להשתדל שזה לא יבוא על חשבון אחיו עד כדי כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי תודה על התשובה המהירה
ג'נט17/06/2011הי , לא אמרתי שאני מביאה לאח הקטן מה שהוא רוצה אמרתי שכל מה שאני מביאה לאחיו הקטן גם הוא רוצה, יש לציין שאני מתיחחס ביחס אוהבת מאוד לאח הגדול מפנקת אותו קונה לו מתנות פרסים מתגמל , אומרת מילים טובות אבל שום דבר לא עוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי תודה על התשובה המהירה - תגובה
סמדר ריינר17/06/2011שלום ג'נט,
מתנצלת, אכן כנראה לא הבנתי נכון את מה שכתבת. תנסי לתאר יותר איך את מציבה גבולות בבית. אולי מכאן מתחיל הקושי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)