צריכה הדרכה דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריכה הדרכה דחוף
    ג'נט
    17/06/2011

שלום רב יש לי 2 ילדים בכור בן 3.5 והקטן בן שנה עד היום הבן בכור היה ילד טוב מנומס ממושמע, פתאם בתקופה האחרונה מרביץ. מתעצבן, כועס צועק מקלל מתפרע בצורה לא אנושית ממש אי אפשר לדבר ולהרגיע אותו, זה גורם לי עייפות נפשית ופיזית וממש מוציא אותי מדעתי , אני די בטוחה שזה קשור באח הקטן כי כל מה שאני מביאה לו גם הוא רוצה... יש לציין שמתייחסים אליו בחום ואהבה אבל זה ממש בלתי ניסבל, התחלתי כבר אני לצעוק עליו לתת כמה "פליקים" בידים אני ממש מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות בבקשה תדריכי אותי איך להתנהג איתו

תודה מראש....:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה הדרכה דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה הדרכה דחוף - תגובה

סמדר ריינר
    17/06/2011

שלום ג'נט,
    נשמע שאת יודעת את התשובה אך לא מתנהגת לפיה. מה זאת אומרת את נותנת לאחיו הקטן כל מה שהוא רוצה? זה לא נכון לא עבורו, אפילו שהוא בן שנה, ובטח לא עבור הבן הבכור. הבן הכור חש שיש אפליה, ואולי הוא צודק, ובמקום לתקן את האפליה את נותנת לו פליקים. אז איך את מצפה שזה ייפתר?
    נראה לי שחשוב שתבדקי עם עצמך מדוע את נותנת לילד בן השנה כל מה שהוא מבקש, זה ממש לא הכרחי ולא רצוי, והאם את יכולה לשים גם לו גבולות, ובעיקר להשתדל שזה לא יבוא על חשבון אחיו עד כדי כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי תודה על התשובה המהירה

ג'נט
    17/06/2011

הי , לא אמרתי שאני מביאה לאח הקטן מה שהוא רוצה אמרתי שכל מה שאני מביאה לאחיו הקטן גם הוא רוצה, יש לציין שאני מתיחחס ביחס אוהבת מאוד לאח הגדול מפנקת אותו קונה לו מתנות פרסים מתגמל , אומרת מילים טובות אבל שום דבר לא עוזר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי תודה על התשובה המהירה - תגובה

סמדר ריינר
    17/06/2011

שלום ג'נט,
    מתנצלת, אכן כנראה לא הבנתי נכון את מה שכתבת. תנסי לתאר יותר איך את מציבה גבולות בבית. אולי מכאן מתחיל הקושי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו