ילה בת 3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילה בת 3
    נתי
    19/06/2011

שלום רב
    הייתי רוצה לדבר על התסכול שלי.אני אימא לילדה מדהימה בת 3.היא באמת ילדה מדהימה ,חכמה לא לגילה ,מאוד רגישה ,כמה שזה נשמע מצחיק עם חוש הומור אבל יש לנו בעיה גדולה .היא ילדה סנובית ולמה הכוונה.שאנחנו הולכים להורי או להורים של בעלי לוקח לה הרבה זמן ללכת אליהם ,נשיקות חיבוקים וכאלה למרות שהיא רואה אותם לעתים קרובות .במיוחד הורים שלי מאוד נעלבים מזה כי הם מרגישים שהיא דוחה אותם .הדבר קורה רק שאנחנו בסביבה בדרך כלל בלעדינו רוב הפגישות עוברות חלק ישר מחבקת מנשקת וכו'.למשל הדבר שאירע בשבת האחרונה חמתי וחמי לקחו אותה לבריכה ,היא חיכתה לזה כל הבוקר ואיך שחמתי ניכנסה לבית שלנו היא נדבקה לרגלי ולא זזה ממני
    אני מיואשת מהתנהגותה .כולם מאוד אוהבים אותה,מפנקים ברמות מטורפות ונראה שהיא דוחה את כולם
    מה עלי לעשות ?איך להתנהג ?מה להגיד עזרו לי בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילה בת 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילה בת 3 - תגובה

סמדר ריינר
    19/06/2011

שלום נתי,
    אני חושבת שזה לא כל כך כדאי להעלב מילדה בת 3 ולכנות אותה סנובית. יותר נכון לדעתי לראות את הסיטואציה כקושי שלה להיפרד ממך כשאת נמצאת באיזור מאשר דחיה שלה אנשים אחרים.
    אל תתבלבלו, זה שהיא מפותחת וחכמה זה לא אומר שהיא לא ילדה קטנטנה שקשורה לפעמים לאמא ולא בא לה להתנתק. תשתדלו לא להדביק לזה כל מיני סטיגמות של כוונה רעה כי זה לא פייר כלפי הילדה וגם לא נכון.
    לדעתי מה שאת צריכה לעשות לא קשור אליה אלא בעיני למה שאת אמורה לעשות עם ההורים שלך, למשל להסביר להם שזה לא נגדם ואין להם מה להעלב מזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתובתך סמדר

נתי
    19/06/2011

סמדר המון תודה על התגובה המהירה
    לגבי השיחות עם ההורים זה בדיוק מה שאני מנסה לעשות כל פעם מחדש .לא להיעלב כי זה לא נעשה בכוונה רעה
    אין לי ניסיון קודם זאת הילדה הראשונה שלי ואני לפעמים שואלת את עצמי,בעקבות הטענות של ההורים,האם זה תקין ,האם כל ילד זה משהו אחר ,כי אני רואה ילדים של החברים שלנו שמאוד קשורים לדור השלישי וקצת כואב לי .אני בת יחידה להורי אין לי אחים ולא אחיות ובעצם הילדים שלי אלה הנכדים היחידים שיהיו להורים שלי ,אני מאוד רוצה לשפר את המצב ואני לא ממש יודעת איך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתובתך סמדר - תגובה

סמדר ריינר
    19/06/2011

שלום נתי,
    אבל הילדה שלך כן קשורה להורים שלך. היא כן נהנית איתם ואוהבת אותם, ויש לה ולהם עוד הרבה שנים להיות ביחד ולהנות (אני מקווה)., העובדה שלפעמים כשאת נמצאת היא נצמדת אלייך לא אומר שזה לא כך. חשוב לנסות לראות את הדברים גם בפרופורציה, ולא להעמיס על הילדה שלך דברים שלא קשורים אליה. זה לא אשמתה שאין להם עוד נכדים. כך מתנהגים ילדים. זה תקין לגמרי. בשביל זה הם ילדים והמבוגרים אמורים להבין את זה ולא להעלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו