שאלה בקשר לקייטנה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לקייטנה
    לי
    19/06/2011

היי
    הילדה שלי עוד מעט בת 5 רשמתי אותה לקייטנה של הצהרון בזמן שהיא תהייה בין הילדים הגדולים וחברה טובה שלה מדי פעם תהייה בקייטנה זאת אומרת רוב הזמן היא תהייה עם ילדים שהיא קצת מכירה (נושא הקייטנה יהייה חברות)
    אני מתלבטת אם להשאיר אותה שם או להעביר אותה לקייטנה של הסייעת שלה משנה שעברה שאותה היא רואה כל יום כי היא מוציאה ילד צהגן שלה (יש לה צהרון וקייטנה ביולי אוגוסטביולי קבוצה של שמונה ילדים באוגוסט כ עשרים)בקייטנה של הסייעת היא מכירה גם שתי חברות שאיתה בחוג

מה לעשות ???????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לקייטנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לקייטנה - תגובה

סמדר ריינר
    19/06/2011

שלום לי,
    קצת קשה לי לייעץ לך, גם כי הסיטואציה שאת מתארת היא גבולית, וגם כי יש נתונים לא ברורים. למשל מה זאת אומרת "תהיה עם ילדים גדולים שהיא קצת מכירה"? הם גדולים ממנה? היא לא הייתה איתם כל השנה בצהרון?
    וגם אני ל איודעת מה הקשר בינה לבין שתי החברות מהחוג - האם השתיים הן חברות ביניהןם והיא יותר בחוץ?
    על פניו, אם מדובר בילדים יותר גדולים שהיא פחות מכירה עדיף שתהיה עם קטנים יותר ששם היא מכירה שתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סמדר

לי
    19/06/2011

תודה על התשובה בצהרון של הגן היא מכירה את הילדים מהגנים ושחלקם היו איתה בצהרון וחברה טובה שלה תהייה לא על בסיס יום יומי
    בקייטנה של הסייעת משנה שעברה שתי החברות שאיתה בחוג הן תאומות

חשוב לציין שהבת שלי חברותית וכששאלתי אותה מה היא מעדיפה היא לא ידעה מה לענות ()בצדק גם אני מבולבלת)

מה עושים????????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי סמדר - תגובה

סמדר ריינר
    19/06/2011

שלום לי,
    באמת אין כאן פתרון שעדיף באופן מובהק. אולי כדאי להשאיר אותה היכן שרשמת, בצהרון של הגן, ולנסות לעזור לה ליצור קשר אחה"צ עם ילד או ילדה מסויימים דרך האמא שלו כדי שיהיה לה יותר חיבור במהלך היום. עם בהנות התאומות אני חוששת שהיא תישאר קצת אאוטסיידרית כי הן קשורות ביניהן, אם כי באמת קשה לנבא ולדעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו