פחד לא ברור -אשמח לתגובות מכולם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד לא ברור -אשמח לתגובות מכולם
    אורלי
    19/06/2011

שלום יש לי ילד בן 6.5 שביום יום הוא בסדר גמור בגן יש לו חברים ואוהבים אותו,ואחה"צ הוא הולך לחברים וחברים באים אליו (אציין ששנה הבאה הוא עולה לכיתה א' אולי זה יעזור בשאלה שלי?) הבן שלי הולך בקיץ לים בלי בעיות והוא אפילו הלך כמה פעמים בלעדיינו(הלך עם חבר ואמא שלו) ועבר לו בכייף, והיה בבריכות ,ואתמול הוא הוזמן לנחשונית ששם יש ברכות בכל מיני "גדלים" והוא נסע עם 2 חברים ובליווי 3 מבוגרים והיום האמא סיפרה לי שהבן שלי היה ממש מפוחד לא רצה להיכנס לבריכה אפילו שאחת האימהות נכנסה איתו והראתה לו שהמיים מאוד נמוכים והוא קיבל מצופים וכלום לא עזר הוא ממש פחד ,וישב בחברת המבוגרים שעה ולא רצה להיכנס שוב לברכה אפילו שכולם נכנסו לשם ,וגם ששאלו אותו אם הוא רוצה תוספת של אוכל הוא ייבבב .... ממש מוזר לי למה הבן שלי התנהג ככה ומאוד קשה לי "להוציא ממנו מידע" מה קרה ?
    מה עליי לעשות?מה נראה לכם קרה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ניתן לקבל תגובות מכולם

סמדר ריינר
    19/06/2011

שלום אורלי,
    אני מצטערת אבל יש מצוקה גדולה של הספק המענים בפורום ולא נוכל לתת לפונים מסויימים יותר מתשובה אחת בזמן שלאחרים אנחנו לא מצליחים להגיע לפעמים אפילו פעם אחת.
    אני מזמינה אותך לעיין בעמודת "שאלות נפוצות" בשאלה העוסקת בפחדי ילדים כדי לראות אם יש שם משהו שיכול לעזור לכם.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אורלי
    19/06/2011

היי בסהכ התכוונתי שאסמח שגם אנשים לא פסיכולוגים יכולים לענות אז מה אין לי תשובה ישירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

סמדר ריינר
    19/06/2011

שלום אורלי,
    צודקת, אם את רוצה שאנשים יענו לך שהם לא מנהלי הפורום זה כמון בסדר גמור. מדוע יצאת בהרגשה שלא קיבלת תשובה ישירה? המענה בעמודת שאלות נפוצות לא עוזר לך? תנסי להסביר את עצמך יותר ואני אשתדל לעזור שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו