טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי בת ה-5 כרגע בגן טרום חובה. אין לה בעיה חברתית. חברות באות אליה והיא הולכת אליהן וגם בגן היא תמיד מוקפת חברים. הבעיה של הביישנות מופיעה כאשר משהו שאינה מכירה פונה אליה לדבר איתה. או שמבוגר שהיא מכירה כמו חברות שלי, הגננת שלה, אמהות מהגן פונים אליה בנוכחתי. במקרים אלה היא בקושי עונה או עונה בהנהון למה ששואלים אותה. כמו כן, היא רוקדת בגן בימי הולדת וכדומה אבל אם פתאום אגיע היא לא תעיז לרקוד בנוכחתי כאשר יש עוד מבוגרים בסביבה. בבית למשל היא כן יכולה לרקוד ולהשתולל כשאני נוכחת לידה. רציתי לדעת אם יש משהו שאני צריכה לעשות בנושא זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גל, לא, אני לא חושבת שיש משהו שאת צריכה לעשות בנושא. מותר לה להיות קצת ביישנית בנוכחות מבוגרים. זה לא מפריע לתפקוד שלה בשום תחום כרגע, וחושב גם לא לעשות מזה עניין. סביר להניח שעם הזמן זה יתמתן. אם לא, ואם זה יפריע בצורה רצינית לדברים חשובים ניתן לשקול לטפל בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד