מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פוחד "להחזיר" לילד בגןנירה21/06/2011
בני בן 4 עד עתה היה בעל בטחון עצמי לא חשש להתמודד עם ילדים בגן, אולם בחודש האחרון הגננת הענישה אותו בחומרה(הכניסה אתו לגן שישב שם לבד עם דלת נעולה) כיוון שדחף ילד אחר(אמנם צעיר ממנו אך זו לא התנהגות הולמת לגננת.
מאז הוא חושש להחזיר לילדים שתוקפים אותו בגן הוא אומר לי שהוא מפחד מעונש.
מה לעשות? כיצד ללמד אותו שלא קורה כלום אם נענשים? איך להחזיר לו את הבטחון שלו להתמודד עם הילדים?
שנה הבאה ילך לגן עירוני ואני מפחד שלא יחזיר ויהפוך לקורבן.
אולי הוא צריך טיפול כלשהו? ולמי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובה
נירה22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפוחד "להחזיר" לילד בגן - תגובה
סמדר ריינר22/06/2011שלום נירה,
אני לא חושבת שזה נכון להעביר לו מסרים הפוכים למסרים של הגננת שלו. זה מבלבל.
אני גם לא חושבת שילד בן 4 חייב להחזיר לילד אחר, הוא בהחלט יכול לפנות לגננת כדי שתפתור את הבעיה בגיל הזה. אל תדאגי, זה לא יהפוך אותו לחנון ולקורבן.
אם תלמדי אותו שהעונשים של אנשי החינוך לא משמעותיים על תצפי שהוא יתרשם בעתיד כשאת תנסי להשליט עליו משמעת. זהו מסר כפול שיפעל גם נגדך בעתיד.
אני באופן עקרוני נגד עונשים, אבל אני לא בעד להחליש את הסמכות של אנשי החינוך שאחראים על הילד שלך חצי יום, זה לא יאפשר לו להתשלב בגן ויגרום לסבל יותר גדול ממה שאת מנסה למנוע, ומעברי מסר של אחייבם להישמע למבוגר האחראי, שזה גם את, מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)