מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בכי של אמאנירה21/06/2011
שלום לך בני בן 3.11
לאחר לידתו חוויתי דכאון אחרי לידה שלא טופל ולא קבלתי עזרה מאיש. אולם טיפלתי בילד כרגיל והוא ילד שמח והתפתחותו מעל הממוצע אפילו.
ע ד עתה אני מאד רגישה לעיתים מתרגשת לידו ומזילה דמעה לפעמים ,אך רוב הזמו מאושרת ושמחה .
הוא אומר לי אמא תחייכי ואני מאד משתדלת להראות לו שאני שמחה 90 אחוז מהזמן שלנו יחד (אני עימו מהצהריים,הייתי איתו בבית עד גיל 2.8).
האם הילד שלי נפגע מהדכאונות שחוויתי? בגדול הוא באמת (לדעת כולם) ילד שמח מאושר צוחק.פשוט מפריע לי שהוא אומר לי אמא אל תפסיקי לחייך כאילו נפגע ממה שעברתי. האם אני מגזימה בהערכתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובה
נירה22/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכי של אמא - תגובה
סמדר ריינר22/06/2011שלום נירה,
אני חושבת שאת מעסיקה את עצמך בסוגיה שלא מועילה כרגע.
עיסוק בעבר לא עוזר ולא משנה כלום.
ילדים מרגישים אותנו, מה עובר עלינו, וסביר להניח שהילד חש אותך בתור תינוק, ושהייתה לזה השפעה מסויימת.
מה שהיה היה.
עכשיו השאלה היא מה הלאה. אם הדיכאון שלך לא טופל, ואת עדיין מזילה דמעות ליד הילד בלי יכולת לשלוט על כך באותם רגעים, והילד מוטרד ממצב הרוח שלך, אולי כדאי לטפל בזה, כי כמו שאת רואה יש לזה השפעה על הילד כרגע. עובדה שהוא מגיב לכך.
מה שאני מציעה לך הוא פחות להתעסק באשמה על מה שהיה או לא היה ולקחת אחריות על מצבך הנפשי מעתה והלאה, למענך ולמען הילד שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)