מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעית חברות בגןתמר22/06/2011
שלום רב, רציתי לבקש עצה כיצד לנהוג. בתי בת 4 נמצאת במסגרת גן. בעוד שבשנה שעברה, היתה ילדה פתוחה ומאוד פופולרית בגן, השנה נראה ההפך, היא בישנית ומסוגרת בעצמה. לגן השנה נכנסו 3 בנות חדשות, שיצרו מעין חבורה. בתי התחברה לאחת מן הבנות, ומאז היא אומרת שבהפסקות היא משחקת עם חבורה זו. במקרים שראיתי את ארבעת הבנות לא במסגרת הגן, שמתי לב שבתי היא המובלת, היא רודפת אחר הבנות, ואלה מצידן אינן מתייחסות אליה כלל. ניסיתי להסביר לה, שישנם עוד ילדים בגן שרוצים להיות חברים שלה, והיא לא חייבת כל יום לשחק עם אותן הבנות. ניסיתי ליזום, ועדיין ממשיכה בכך, פגישות לאחר הגן עם ילדים אחרים ולא רק עם הילדה שעמה התחברה. אך נראה, כי אין הם מעניינים אותה והיא ממש פיתחה אובססיביות להיות בחבורה שמשאירה אותה בחוץ ולא מתייחסת אליה.האם יש דרך בה אני יכולה לפעול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעית חברות בגן - תגובה
סמדר ריינר23/06/2011שלום תמר,
אני לא חושבת שיש הרבה מה לעושת מעבר למה שאת עושה כרגע. אני במקומך לא הייתי מתערבת בזה מעבר לזה. זו ההעדפה של הבת שלך כרגע ובכך שאת משדרת לה שאת לא מרוצה מההחלטות שלה את מורידה לה את הביטחון במקום להעלות אותו. היא לא התלוננה על שום קושי, אם הבנתי נכון, אולי בעיניה זה מוצא חן. אם וכאשר יהיה לה קשה, תהיה לך פרטנרית לשינוי. כרגע זה לא נשמע לי כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)