הבת שלי כל הזמן מאבדת את חפציה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבת שלי כל הזמן מאבדת את חפציה
    אגואן
    25/06/2011

שלום
    הבת שלי הבכורה בת 4, יש לה אח בן שנתיים.
    הבעיה היא שהיא תמיד מאבדת את החפצים שלה, זה התחיל מדברים קטנים כמו הקוקייה שלה, הייתי שואלת אותה איפה היא והתשובה תמיד שכחתי איפה שמתי אותה, לא יודעת. ועכשיו זה הגיע לנעליים, גרביים, תיק שלה, צעצועים.. הכל..
    בהתחלה הייתי אומרת לה בסדר אבל תבטיחי לי לא לשכוח את זה שוב,אבל זה החמיר, הכנתי לה מקום פנוי בארון רק בשבילה שתשים את כל החפצים שלה שם, אבל לא עזר..
    לפעמים אני מרגישה שלא אכפת לה להשאיר ת הדברים שלה אחורה.. פעם הי אמרה בסדר אבא יקנה לי חדש.. אז השתגעתי.. אני בכלל לא יודעת מה לעשות. אני משתגעת מזה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבת שלי כל הזמן מאבדת את חפציה - תגובה

סמדר ריינר
    26/06/2011

שלום אגואן,
    ילדה בת 4 היא עדיין קטנה. קשה לה להחזיק את הצמעה ואת החפצים שלה לבד. היא זקוקה לעזרה שלכם, שתזכירו לה (בלי לחץ ובלי כעס) ותעזרו לה לשמור על הסדר. אין טעם להאשים אותה על כך שהיא שוכחת, היא עדיין קטנה מדי כדי להיות אחראית ומסודרת בגיל הזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו