טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום הבת שלי הבכורה בת 4, יש לה אח בן שנתיים. הבעיה היא שהיא תמיד מאבדת את החפצים שלה, זה התחיל מדברים קטנים כמו הקוקייה שלה, הייתי שואלת אותה איפה היא והתשובה תמיד שכחתי איפה שמתי אותה, לא יודעת. ועכשיו זה הגיע לנעליים, גרביים, תיק שלה, צעצועים.. הכל.. בהתחלה הייתי אומרת לה בסדר אבל תבטיחי לי לא לשכוח את זה שוב,אבל זה החמיר, הכנתי לה מקום פנוי בארון רק בשבילה שתשים את כל החפצים שלה שם, אבל לא עזר.. לפעמים אני מרגישה שלא אכפת לה להשאיר ת הדברים שלה אחורה.. פעם הי אמרה בסדר אבא יקנה לי חדש.. אז השתגעתי.. אני בכלל לא יודעת מה לעשות. אני משתגעת מזה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אגואן, ילדה בת 4 היא עדיין קטנה. קשה לה להחזיק את הצמעה ואת החפצים שלה לבד. היא זקוקה לעזרה שלכם, שתזכירו לה (בלי לחץ ובלי כעס) ותעזרו לה לשמור על הסדר. אין טעם להאשים אותה על כך שהיא שוכחת, היא עדיין קטנה מדי כדי להיות אחראית ומסודרת בגיל הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד