בריחת שתן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן
    מיכל
    26/06/2011

הבת שלי בת 10 שנים ולאחרונה התחילה להרטיב בלילה במיטה. היא לא שמה לב לעניין זה . ברצוני לציין שהילדה בשלב של התבגרות מינית. ואנחנו בעיצומו של תהליך לימודי איתה , בגלל הפרעות קשב וריכוז . מה לעשות ? האם להעיר לה? הילדה רגישה מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריחת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריחת שתן - תגובה

סמדר ריינר
    26/06/2011

שלום מיכל,
    קודם כל ייתכן וההרטבה מאותתת על קושי ריגשי, שכדאי לברר אותו יותר לעומק.
    מעבר לזה, מה שנהוג במקרים של הרטבה הוא באמת לא להעיר ולא לכעוס, אבל כן לתת לה להיות אחראית על העניין, למשל לדאוג להחלפת המצעים ואם ניתן אז גם לכבס אותם בעצמה. את זה צריך להבעיר בענייניות, בלי כעס ובלי האשמה, אלא פשוט להסביר שמעתה זה הנוהל, ולהראות לה איך הוא מתבצע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם לדבר איתה על זה ?

מיכל
    26/06/2011

בבוקר היא אפילו לא שמה לב לעניין זה . חשבתי לא להעיר לה על כך .את מציעה לי לדבר איתה על נושא זה ? אני פוחדת שהיא תתכנס בעצמה ותרגיש שמשהו אצלה לא בסדר , גם ככה אנחנו איתה בתהליך של איבחון בעיות בלמידה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם לדבר איתה על זה ? - תגובה

סמדר ריינר
    26/06/2011

שלום מיכל,
    בודאי לדבר איתה על זה.לא מהכיוון של הערה. לא להעיר לה על זה אלא להתייחס לזה.
    להעיר זה משהו כמו" שוב הרטבת בלילה, מה יהיה?" אז לא למשהו כזה אני מתכוונת אלא משהו כמו "שמתי לב שבורח לך פיפי בלילה, זה בטח לא נעים, בואי נראה מה אפשר לעשות". חוץ מזה, משהו אכן לא בסדר. התעלמות מזה לא תועיל. אם משהו לא בסדר זה לא אומר שמשהו בה פגום. חשוב שתעשו את ההבדלה הזו. אבל התעלמות מבעיה זה גם לא פיתרון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היום אדבר איתה

מיכל
    26/06/2011

היום אדבר איתה על זה . תודה לך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמחתי לעזור, בהצלחה.

סמדר ריינר
    26/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו