מיומנות חברתית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מיומנות חברתית
    אפרת
    26/06/2011

שלום, אני מאוד מודאגת לגבי בני, מסיים כיתה ד' ויש לו חבר טוב אחד שהם מסתדרים מצויין, בני משתוקק להיות עם יותר חברים מהכיתה, אך יש לו בעיה שאיננו יודע לשמור על קשרים וגם האינטרקציה החברתית שלו איננה טובה, מידי יום חוזר מבית ספר עם סיפורים שרב עם ילד זה או אחר ואפילו עם קבוצת ילדים-לוא דווקא מהכיתה, גם כשמתחיל להתחבר לילד מסויים אז כעבור כמה זמן נוצר מריבה בינהם,כואב לי מאוד ואני מודאגת , הרי זהו גיל שמתחילות להיווצר חבורות חבורות בכיתה ואני חוששת כפי שאני רואה עד כה, שבני ישאר עם חבר אחד ויחיד-שלמעשה גם לאותו חבר אין הרבה חברים מהכיתה. כיצד אוכל לעזור לבני וכיצד יוכל ללמוד מיומנויות חברתיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיומנות חברתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיומנות חברתית - תגובה

סמדר ריינר
    26/06/2011

שלום אפרת,
    המענה הכי יעיל בנושא הוא קבוצות טיפוליות במיועדות לכך. נסי לחפש באינטרנט "קבוצות למיומנויות חבתרתיות". בינתיים את יכולה לנסות להבין יותר בפרטים מה זאת אומרת האינטראקציה החברתית שלו איננה טובה, איך זה בא לידי ביטוי, האם הוא לא מוכן לוותר ולחלוק, האם הוא לא מבין נכון סיטואציות, האם קשה לו לשלוט בהתנהגותו, האם הוא אלים, ולפי סוג הבעיה לחשוב איך לתת לו כלים חלופיים, למשל איך אפשר להבין אחרת סיטואציות שהוא מבין אותן כאיו הן נגדו אבל זו בעצם לא האפשרות היחידה לפרש את מה שקרה, איך אפשר להגיב אחרת כשפוגעים בו וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו