מעבר דירה ולידת אח...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר דירה ולידת אח...
    שרית
    27/06/2011

יש לי תינוקת בת שנה וחודשיים מתוקה, מדהימה ונוחה להפליא (טפו טפו:))
    אני בהריון שני וצריכה ללדת בסוף ינואר, בעזרת השם. היא תהיה בת 1.9..
    בנוסף, תכננו, בעלי ואני, לעבור דירה ליד ההורים שלי, לחסוך קצת כסף ולקבל קצת עזרה.
    זה אומר מבחינת המתוקה שלי 3 משברים.
    1. לידת אח. 2. מעבר דירה. 3. מעבר גן.
    הבעיה היא שאנחנו לא יכולים לעבוד לפני ספטמבר כי הדירה עוד לא מוכנה, היא כנראה תהיה מוכנה באזור דצמבר-ינואר.
    השאלה היא כזו:
    האם כדאי להעביר אותה דירה וגן בשלב זה, כלכך סמוך ללידה?
    האם מומלץ לחכות עם המעברים או לנסות להקדים אותם?
    לחכות לאזור פסח שיש חופש מהגן ואז לעבור?
    או שבכלל זה לא יהווה בשבילה קושי ואלו סתם חרדות שלי??
    תודה רבה!
    שרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר דירה ולידת אח...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר דירה ולידת אח... - תגובה

ד''ר שירי שדה שרביט
    28/06/2011

שרית שלום,
    הרבה פעמים בחיים יש שינויים שבאים יחד ולא בהדרגה, וילדים מפתיעים אותנו בכמה הם מסתגלים מהר לארגון החדש. הכל תלוי במסר שתעבירו לילדה, ככל שהיא תחוש יותר את החרדה שלך היא עלולה לחוות גם בעצמה חרדה רבה יותר. מידה מסוימת של תסכול, לחץ ופחדים תהיה בכל השינויים הללו, גם אצל בתכם וגם אצלכם ההורים, אולם אפשר לסייע לה למתן זאת.
    לטעמי, כדאי להתחיל את הגן החדש בספטמבר, ואז יש יותר סיכוי שבשינוי המשמעותי יותר של לידת האח, תהיה לבת שלך מסגרת תמיכה נוספת בגן, מעֵבר למשפחה.
    בהצלחה,
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך!

שרית
    01/07/2011

אנחנו לא יכולים להכניס אותה לגן החדש כי הוא רחוק מהבית שלנו וממקום העבודה, לכן נכניס אותה רק כשנעבור...
    במידה וזה כך, לעשות את הכל יחד? זה אפשרי?
    אני מפחדת שהיא "תתקלקל" לי...
    אולי זה קצת מוזר אבל היא ילדה כלכך טובה ונוחה ואני ממש חוששת שאם נעשה לה את זה היא לא תהיה כמו שהיתה.
    ברור שנאהב אותה המון תמיד, לא משנה איך היא תהיה..אבל אני מפחדת שיהיו לי יסורי מצפון וחרטה על זה שגרמתי לה למצוקה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו