מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה חברתית בבת 8מיקי28/06/2011
בתי בת 8 (כתה ג). בכיתה , כך אני מדווחת מהמורה וממנהלת הצהרון, היא אהובה ובד"כ גם משחקת ופעילה בהפסקות. הבעיה ששמתי לב אליה היא שאחה"צ היא לא מוזמנת כמעט לאף חברה וטוענת שרק היא יוזמת והיא לא מבינה למה לא מזמינים אותה? בעבר אני סייעתי לה לפתח את הרשת החברתית שלה אך כיום, בגיל 8 לא נראה לי שאני צריכה להתערב. יש לה בכיתה בת אחת שאחריה היא מחזרת בעיקשות וזו דוחה אותה ולא רוצה כמעט תמיד, לשחק איתה. הסברתי לה שוב ושוב שתפנה לאחרות אבל היא ....בשלה. השבוע ביקשה מס' פעמים ליזום קשר בשעות אחה"צ אך נענתה בשלילה מכמה חברות.
אני מודאגת וכואבת, מה אתן מציעות לי לעשות עוד....?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה חברתית בבת 8 - תגובה
ליאת גרוס29/06/2011שלום מיקי
העובדה שביתך אהובה על חברותיה בכיתה ובצהרון ומשחקת איתם בקלות מרגיעה מאד ושוללת קושי חברתי משמעותי. את צודקת שאת לא צריכה להתערב ישירות בעולמה החברתי אבל את בהחלט יכולה לחשוב יחד איתה על פתרונות . חשוב לא להתרגש יותר מידי ולא לקפוץ למסקנות . ייתכן שחברות ענו לה בשלילה כי לא יכלו מסיבות אובייקטיביות . חשוב לתת לה חוויה שאת מבינה אבל לא שאת נלחצת. אם את תתיחסי לזה כבעיה גדולה כך גם היא וההפך. חשוב להקשיב לה ולהעביר מסר שאת רגועה , יודעת שהיא מקסימה ושהרבה בנות ירצו להתחבר איתה ושאת סומכת עליה שתתמודד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)