מידע רפואי
פורומים
- פדיקור
- אורולוגיה, אימפוטנציה
- סוכרת אנדוקרינולוגיה
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- איידס, HIV
- רפואת שיניים
- יחסים, זוגיות ונישואין
- רפואת שיניים לילדים
- פסיכותרפיה
- חצוצרות חסומות, צנתור חצוצרות, צילום רחם
- אף אוזן גרון
- ניתוחי קיצור קיבה-השמנת יתר
- רפואה משלימה ילדים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר טארק ושאחי
מומחה ברפואה תעסוקתית, מתן חוות דעת לאבדן כושר עבודה, חוות דעת רפואיות משפטיות וכן חוות דעת למוסד לביטוח לאומי.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

רוני חתוכה
- מסכה מומלצת לשיער יבשטל10/06/2019
איזה מסכה מומלצת לשיער יבש עם קצוות מפוצלים ובנוסף לקרקפת יבשה שמדי פעם יש קשקשים??
אם יש מסכה כזו אבל שבאמת היא איכותית ולא סתם ישלם כסף ולא יראה את הבדל וסתם יתבאס שממש יהיו תוצאות לשיער חלק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוגע לשאלה שלי?
טל10/06/2019רק רציתי לעושים שכן אני עושה הרבה פנים ומסרק מחליק וכן אני לא יודע עם זה בגלל זה בנוסף גם השיער איבד מהברק שלו ומהגמישות שלו והצורה שלו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רב
רוני חתוכה18/06/2019חד משמעית כן...מחליק הורס את השיער בתהליך הזמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בעיות בדרכי השתן, בכליות ובמערכת הרבייה הזכרית, עלולות להחמיר
רבים עלולים להרגיש נבוכים לשתף בבעיות אינטימיות ומהסיבה הזאת, דוחים את הביקור אצל האורולוג, חשוב שאותם אנשים יתגברו על המבוכה ויבינו את החשיבות הגבוהה של אבחון וטיפול מקדים
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?
האם אתם חולי ניקיון?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מטפלת מוסמכת ברפואה סינית העוסקת בטיפול בנשירת שיער. בעלת ניסיון מעל 17 שנה עם התמחות ברפואת נשים: נשירת שיער ,התקרחות נשית, אנדומטריוזיס, אי פריון. טיפול בהתאמה אישית דרך רפואת צמחים קלינית ודיקור סי... קרא עוד