אומגה 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3
    לידר
    03/07/2011

שלום,

אני מעוניינת ליטול אומגה 3 ממקור דגי
    כל טבליה מכילה EPA- 180 מ"ג / DHA - 120 מ"ג/ 1000 מ"ג שמן דגים מרוכז.
    האם המינונים מותאמים לנשים בהריון? וכמה טבליות עליי ליטול על מנת להגיע למינון הרצוי? מה משמעות 1000 מ"ג שמן דגים טהור?
    מדוע בלדוג' באלספה 9 חוד לא מציינים שהטבליה מכילה שמן דגים אלא רק את מינוני ה DHA ו EPA ?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3

הוספת תגובה

• אומגה 3 עשיר ב DHA

מתן
    03/07/2011

היי לידר

לנשים בהריון מומלץ אומגה 3 בריכוזים גבוהים יותר של DHA החשובה להתפתחות העובר
    לגבי מינונים יש הרבה דעות אבל הטווח הוא בין 500 - 1000 מ"ג ליום של EPA ו DHA
    רוב מוצרי האומגה 3 בשוק הם ללא חומצה פולית. הבעיה המרכזית עם אומגה 3 בארץ שאף אחד מהייצרנים לא מפרסת תעודות בדיקה של מזהמים וחבל. לכן אני קונה את האומגה 3 שלי בחו"ל כנראה ששם המודעות לבעיית המזהמים באומגה 3 גבוהה יותר לכן קל יותר למצוא ייצרנים שמבצעים ומפרסמים תעודות בדיקה של מזהמים וכך גם ניתן לראות אם הם עומדים בתקנים הבינלאומיים. בסופו של דבר אני חושב שזה מאוד מאוד חשוב כי בסה"כ אנחנו רוצים שהאומגה 3 תעזור ולא תזיק
    לאומגה 3 שלי הגעתי דרך האתר ומאז אני קונה שם מגיע לי עד הבית ללא כל בעיה ואני בכל אופן יותר שקט עם המוצר כשאני יודע מה יש בו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רואה שאתה חזק בפרסומת...

שושן
    07/07/2011

ראיתי גם הודעות שלך בתפוז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו