תוסף לברזל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוסף לברזל
    דנה
    09/07/2011

היי בשנים האחרונות ההימוגלובין שלי נע בין 11.5-12 שזה גבולי ברזל בדרכ סביבות ה70 b12 תקין סביבות ה-300+ (לא אוכלת בשר כל כך והדימום החודשי סביר אין איבוד רציני שם דם
    לפני כחצי שנה עשיתי בדיקה דם וגיליתי שהתרוקנו לי המאגרים כשהמינ'30 היה לי 19
    אכלתי אגוזים במשך כ-5 חודשים רצוף קציצות בשר וכבד ובנוסף לקחתי סירופ תוסף לברזל בצעתי לפני כשבוע בדיקת דם נוספת וגיליתי שההימוגלוביןין עלה לי רק ב0.1
    והמאגרים FERRITIN n
    מיני10 יצא לי 21 שיונו את הערכים? התחלתי כעת לאכול 3 פעמים בשר אדום בשבוע 3-4 קציצות ודג סולמון האם חושב שצריכה להמשיך עם הסירופ כי הוא לא עזר לי בפעם הקודמת שלא נדבר על בעיות בעיכול שהוא עושה האם יש תוסף אחר ? ללא תופעות לוואי
    אשמח לעזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוסף לברזל

הוספת תגובה

• היי דנה,

Gramse
    17/07/2011

איזה תוסף ברזל נוזלי לקחת? לא ציינת בהודעתך.

לרוב כאשר יש חוסר ברמת הפריטין, מומלץ לקחת ברזל נוזלי וטבעי כיוון שהוא כולל כמות ברזל נמוכה אשר נספגת בצורה האופטימלית (בניגוד לכדורים שמרבית הברזל לא נספג).
    ברזל טבעי לא יגרום לתופעות לוואי במערכת העיכול ויסייע להעלאת מאגרי הברזל בגוף לאורך זמן.

תוסף מומלץ כזה הוא פלורדיקס - ברזל נוזלי, שניתן להשיג בכל רשתות הפארם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו