מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוסף לברזלדנה09/07/2011
היי בשנים האחרונות ההימוגלובין שלי נע בין 11.5-12 שזה גבולי ברזל בדרכ סביבות ה70 b12 תקין סביבות ה-300+ (לא אוכלת בשר כל כך והדימום החודשי סביר אין איבוד רציני שם דם
לפני כחצי שנה עשיתי בדיקה דם וגיליתי שהתרוקנו לי המאגרים כשהמינ'30 היה לי 19
אכלתי אגוזים במשך כ-5 חודשים רצוף קציצות בשר וכבד ובנוסף לקחתי סירופ תוסף לברזל בצעתי לפני כשבוע בדיקת דם נוספת וגיליתי שההימוגלוביןין עלה לי רק ב0.1
והמאגרים FERRITIN n
מיני10 יצא לי 21 שיונו את הערכים? התחלתי כעת לאכול 3 פעמים בשר אדום בשבוע 3-4 קציצות ודג סולמון האם חושב שצריכה להמשיך עם הסירופ כי הוא לא עזר לי בפעם הקודמת שלא נדבר על בעיות בעיכול שהוא עושה האם יש תוסף אחר ? ללא תופעות לוואי
אשמח לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי דנה,
Gramse17/07/2011איזה תוסף ברזל נוזלי לקחת? לא ציינת בהודעתך.
לרוב כאשר יש חוסר ברמת הפריטין, מומלץ לקחת ברזל נוזלי וטבעי כיוון שהוא כולל כמות ברזל נמוכה אשר נספגת בצורה האופטימלית (בניגוד לכדורים שמרבית הברזל לא נספג).
ברזל טבעי לא יגרום לתופעות לוואי במערכת העיכול ויסייע להעלאת מאגרי הברזל בגוף לאורך זמן.
תוסף מומלץ כזה הוא פלורדיקס - ברזל נוזלי, שניתן להשיג בכל רשתות הפארם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)