מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיברומיאלגיה ותוספי תזונהפיברואית09/07/2011
שלום,
יש לי פיברו ותשישות כרונית מזה שנתיים וחצי.
נטלתי סימבלטה כשנה והפסקתי עקב תופעות לוואי רבות.
הסימבלטה גרמה לי ל- היי ומצב רוח טוב.
כדיוע, פיברו גורם גם לדכאון.
כבר 3 חודשים אני בלי סימבלטה ומצב הרוח ירד מאוד.
אני לא רוצה לחזור לכדורים כימיים ומנסה הכל בדרך הטבעית.
אני עושה שיאצו ודיקור ומקפידה על הליכות.
נוטלת ביום:
2 רמוטיב (מצמח היפריקום - מיועד לדכאון). אני כבר חודשיים איתו ולא נראה לי שזה עוזר.
6 אומגה 3 (180 + 120 של "מכבי") - מפצלת 3 בבוקר 3 בערב.
4 טיפות ויטמין D
1 קומפלקס B
1 מגנוקס 520
שמעתי וקראתי שאומגה 3 מאוד טובה לדכאון. האם זה מספיק מה שאני לוקחת? מתי לדעתך האומגה 3 ישפיע?
חשבתי להפסיק עם הרמוטיב שגם כך לא ממש עוזר.
מה דעתך?
אשמח לטיפים ועצות.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד משהו קטן
פיברואית09/07/2011האם אפשר לקחת את הויטמינים לכל החיים? או שזה מזיק?
כי יש מחקרים שאומרים שויטמינים מזיקים לא פחות מכדורים...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיברומיאלגיה ותוספי תזונה - תגובה
בועז שוורץ10/07/2011שלום רב
כמה המלצות:
1. אומגה 3 רק בריכוז גבוה: 375/275 3X2 ביום!
2. בי קומפלקס 1X2 ביום
3. שימוש בכלי שנקרא " מרבד הבריאות " - קראי עליו האינטרנט - יעזור לך גם באנרגיות במשך היום וגם בשינה איכותית יותר.
4. איזון רמות הסוכר -מאוד חיוני בחולי פיברו
5. תזונה מאוזנת - הרבה ירקות, פחמימות מורכבות, דגים, בצים, קטניות, אגוזים וכו'
והעיקר .... לא לפחד כלל....
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - ועוד משהו...
פיברואית10/07/2011לכמה זמן לקחת קומפלקס בי 2 ביום? האם אחרי תקופה להוריד ל- 1 ליום?
ויטמין די - אין צורך?
אם האומגה 3 תעזור לי אני יכולה להפסיק עם "רמוטיב"?
ובכלל - האם אפשר לקחת את הויטמינים לכל החיים? או רק לתקופה?
תודה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיברומיאלגיה וRH2
איציק ברדה10/07/2011שלום פיברואית
ממליץ בחום על תוסף תזונה בשם אימו ג'ינג RH2 המכיל את הגינקוזאיד RH2 ומשווק בישראל על ידי חברת שיג'ן המוצר מסייע להתאוששות חיזוק הגוף והמערכת החיסונית ובכך גורם גם לשיפור מצב הרוח.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)