גיינר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיינר
    יונתן
    09/07/2011

אני בן 16,
    אני ממש רזה ואני בתת משקל יחסית לגובה שלי.
    אני התחלתי להתאמן בחדר כושר והתחלתי לקחת גיינר - שזה אבקה שמכינים ממנה שייק - שמכילה חלבונים והמון פחמימות.
    אני לוקח מנה פעם ביום שזה יוצא הרבה אבקה ומערבב את זה עם חלב\מים. לפעמים אחרי שהשייק מוכן אני מוסיף פירות חתוכים לבפנים.
    זה עוזר לי לעלות במשקל כי אני לא מסוגל לאכול הרבה

בכל מקרה חלק אמרו לי שזה לא טוב למערכת העיכול והקיבה, חלק אמרו לי שזה לא טוב בגיל הזה, וחלק גדול גם אמרו לי שזה מעולה וזה יעזור לי לעלות במשקל ואין סיכונים!

אני מאמין שבאמת מזון רגיל עדיף על זה אבל אני לא מסוגל לאכול כמויות ענקיות..
    אז רציתי לשאול האם האבקה הגיינר הזה לא יכול לגרום נזק? זה בסדר לקחת אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיינר

הוספת תגובה

• גיינר - תגובה

בועז שוורץ
    10/07/2011

האבקה המדוברת מכילה בעיקר חלבונים ולא הרבה יותר מזה והיא איננה בשום אופן תחליף לתזונה נכונה ומאוזנת.
    באם ברצונך להעלות במשקלך , צרוך מזונות עתירי אנרגיה איכותיים - כמו זרעים: טחינה משומשום מלא, אגוזים שקדים ועוד, שמן קוקוס איכותי. ופחמימות מורכבות - לחם , אורז מלאים. זאת בנוסף לירקות, קטניות , דגים בצים ועוד.
    לסיכום: לא ממליץ על צריכה לאורך זמן ( מעל חצי שנה ) , יש לצרוך ר' אם הצריכה מלווה בפעילות בונה שריר.
    כל טוב
    בועז שורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו