כמה ויטמין די לצרוך בהריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה ויטמין די לצרוך בהריון?
    דנה
    14/07/2011

שלם רב עשיתי בדיקת דם ורמת ויטמין די שלי היא-80.2nml. לפני שנה ו3 חודשים היתה 75nml מאז התחלתי לצרוך 800יחבל ויטמין די והתוצא כעת 80.2nml.
    כעת אני בהריון כמה מותר לי לצרוך בויטמין די? 1000? 1400?יחבל בהתייחס לתוצאות בדיקת הדם שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כמה ויטמין די

דנה
    14/07/2011

אציין שאני בת 37.6.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה ויטמין די - תגובה

בועז שוורץ
    19/07/2011

שלום רב
    א. חשוב לדעת מה רמתך היום
    בשוטף: צריך 400 - 800 יחב"ל, אלו ההמלצות בתוקף היום
    כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דנה,

Gramse
    18/07/2011

צריכת ויטמין D בנשים הרות הינה חיונית להתפתחות העובר ומומלץ לצרוך את הוויטמין גם לאחר ההיריון ובזמן הנקה, ובכל מקרה רצוי להימנע ממצב של חוסר היכול לפגוע בהתפתחות העובר ולהוביל למצב של צפיפות עצם נמוכה ולסיבוכים בלידה.

המינון המומלץ* במהלך היריון הינו 200-400 יחב"ל ביום.

*המינונים המצוינים הינם לפי RDA ובכל מקרה יש להיוועץ ברופא המטפל על מנת לקבוע את המינון המדויק הרצוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו