אומגה 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אומגה 3
    שרה
    10/01/2008

איפה אפשר לקנות שמן דגים אורגינלי. כזה שהיו נותנים לי כשהייתי בבית ספר בילדותי. היו נותנים לכל תלמיד כף של שמן דגים בתחילת כל יום. אני יודעת שאפשר לצרוך קפסולות של אומגה 3 או לצרוך אצות ים, זרעי פשתן וכד' כמקור לאומגה 3, אך אני מעוניינת לדעת אייך אני יכולה להשיג שמן דגים אורגינלי. ממש בקבוק עם שמן דגים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אומגה 3

הוספת תגובה

• שמן דגים

איציק ברדה
    10/01/2008

שלום לך
    ניתן לקנות היום בבתי טבע ובחלק מבתי המרקחת שמן דגים בבקבוק נוזלי.
    מיכיון שכפי שאת יודעת שלשמן דגים יש טעם וריח חזק רוב החברות המיצרות את השמן דגים בבקבוק ינסו לשפר את הטעם.
    הכמוסות מכילות את השמן דגים המקורי ללא תוספות,את יכולה לפתוח כמוסה ולבלוע רק את השמן אם תרצי.
    בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

בועז שוורץ
    15/01/2008

ניתן להשיג שמן דגים כשמן, לא כסירופ בכל חנות טבע או פארם - הוא של חברת GRAMSE המדע עשה צעדים ענקיים בתחום הזה מאז היית ילדה, חשוב לדעת כי היום לשמן שבא כשמן אין כמעט ריח וטעם מגעיל, הוסף שמן לימון הידוע ביכולתו לספוח טעמים וריחות, בנוסף היום ידועים החומרים הפעילים והכמיות היעילות לטיפול ומניעה. על כן חברת GRAMSE הוציאה מוצר מתקדם מאוד שלא רק קל לנוטלו אלא שכל כפית מכילה חומר פעיל שווה ערך ל- 3-6 כמוסות של המוצרים המוכרים. את השמן יש לשמור במקרר מרגע פתיחתו, טפשר לערבבו בסלט או לטפטף על לחם או ליטול אותו ישירות מהכפית.
    כמות מומלצת: 1/2 כפית 1-3 פעמים ביום
    כל טוב
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו