מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינג רייןאילורה28/07/2011
היי
היום החזקתי ביד את המוצר/תוסף מינג רין. ושאלתי את הרוקח מה אנשים אומרים עליו.
המוצר עולה קרוב ל-100 ש"ח או קצת יותר בעצם. . הרוקח הודה שאני אהיה הראשונה שאקנה את המוצר. היססתי קצת. למרות שאני מחפשת בנרות משהו שיעזור לי ויחליף את התרופה שאני קונה (3 יח' זומיג ב-99 ש"ח אחרי סיבסוד של פלטניום בכללית).אני מודה שזה לא מחיר מוגזם.. הפחד שלי הוא כמובן מנזק שיגרם לי ולא מזה שאם לא יועיל לא יזיק. מקסימום ניסיתי. (אני מפחדת שהכאב ראש יגבר כבר היו אצלי דברים מעולם וכן אני חוששת מכאבי בטן).
ראיתי את ההופעה שלך -איציק - בתכנית הבוקר ביו טיוב - אצל דן שילון - בתכנית שבה הופיע גם עידן חביב. אבל עדין לא השתכנעתי.
אשמח מאד להשתכנע. אם תוכל לספר לי על מישהו שאתה מכיר ושהתכשיר עזר לו. או על ניסיון אישי שלך.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינג ריין - תגובה
איציק ברדה31/07/2011שלום אליה
תוסף התזונה מינג רין הוא הרכב יחודי של 11 סוגי צמחים המסיעים לטיפול בזמן מיגרנה.
תוסף זה של חברת שיג'ן מויצר בתקן פרמצפטי מה שמבטיח שכל הצמחים בפורמולה מכילים חומרים פעילים.
המינג רין מגיע בצורת אבקה שבה ישנם 11 צמחים ללא שום תוספת של חומרים משמרים או צבעי מאכל אלה נטו צמחי מרפא.
מנסיוני הפורמולה מסיעת כבר מאריזה הראשונה אך ישנם מקרים שצריך לאחר שעה לקחת שקית נוספת.
יש אפשרות להשתמש בפורמולה גם למינעה בשימוש יומי ובמינון נמוך של חצי שקית.
אשמח לדבר איתך במידה ותרצי גם באופן אישי.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)