מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמיניםמעיין03/08/2011
שלום בחודשיים האחרונים בעקבות מחלה (ויראלית,שהשפיעה מאוד על הגוף: הפרעות במערכת העיכול, התפרצות של תסמיני אלרגיה לאבק נזלות ליחות ועוד ותזונה מאוד מאוד מצומצמת עקב כך (שהורחבה שוב רק כעת לאחר התאוששות מה)) אני מרגישה חולשה גדולה, עייפות וחוסר אנרגיה.. אני משתדלת לאכול בריא על מנת להחזיר לגוף ויטמינים ומינרלים חיוניים (פירות,ירקות,דגנים) אך אשמח לחוות דעתכם לגבי תוספי תזונה/ויטמינים שניתן או מומלץ ליטול במקביל.. אני לוקחת כרגע כדורי פרוביוטיקה (כיוון שבזמן המחלה לקחתי המון כדורים כולל אנטיביוטיקה רבה מה שגרם לבעיות עיכול ושלשולים)- חשבתי לשלב גם כדורי "ברזל עדין" (חשוב לציין שבבדיקת דם שביצעתי בזמן המחלה ההמוגלובין יצא תקין (13.7) אשמח לתשובה.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים - תגובה
בועז שוורץ04/08/2011שלום רב
מדד של המוגלובין תקין מראה רק על פרמטר אחד- לא מספיק!!!
אשר למצבך, ברור לי כי ישנו חוסר איזון מובהק במקרו פלורה של המעיים.
על כן מעבר לתזונה נכונה הכוללת ירקות, קטניות, דגים, ביצים, פחממות מורכבות ושתיית מים רבה. ישנם מס' תוספי תזונה שיכולים לתרום:
1. דיפנדר של חברת פיור -אנטיביוטיקה טבעית ומשקמת מצב המעיים לאחר נטילת אנטיביוטיקה אכוכה.
2. טוטאל פרוביוטיקס- של חברת PROFESSIONALS לשיקום האיזון המקרוביאלי של מע' העיכול ולתמיכה במע' החיסון.
3. פורמולה בשם: ג'ייד סקרין- של חברת זן צמחים - לעידוד פעילות מע' החיסון ועמידות בפני מזהמים מעוררי מחלות.
4. טבליות כלורלה - מזון על: מחזק, ממריץ, תורם לפעילות מע' העיכול, מע' החיסון, פינו פסולת מהגוף
כל טוב ובריאות שלימה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטמינים- שאלה נוספת
מעיין05/08/2011קודם כל תודה רבה על ההתייחסות המהירה והתשובה המפורטת.
לגבי מדד ההמוגלובין התקין, ציינת כי הוא אינו מספיק, אשמח לדעת אילו בדיקות נוספות יש לדרוש מרופא המשפחה בכדי לבדוק את עניין החולשה והעייפות.. (כיוון שהוא מסתמך רק על ההמוגלובין ואמר כי זה המדד הקובע ביותר לחסרים בגוף דוגמת ברזל)
ושוב תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)