מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזהרו מסלים אקסטרים גולדאני01/09/2011
שלום,
רכשתי חבילת כדורים מה-איביי התחלתי לקחת אותם ולהלן כל התופעות שחוויתי:
ביום הראשון- ואוו הרגשתי מלאת אנרגיה, לא רעבה בכלל פשוט קסם תוך יום ירדתי קילו
ביום השני-אותו הדבר ועוד ק"ג ירד
ואז....השם ישמור איזה תופעות צמרמורות בכל הגוף, הגוף בוער, דופק מהיר, נמלים בידים, והכי הכי חמור נכנסתי ממש לדכאון מלווה בהתקפי חרדה קשים והזיות ישנתי אולי 4 שעות ממוצע בלילה.
חשבתי שאני עומדת למות. ביום החמישי -4 ק"ג הפסקתי אותם -נכון שזה קסם לי הירידה הסופר מהירה במשקל אך זה פגע לי בבריאות. זה היום השלישי שאינני לוקחת את הכדורים התופעת לאט לאט נעלמות ועדיין יש רעידות בגוף.
אולי הכדור מזויף? אין לי מושג ניסתי בכל דרך אפשרית לדעת אך לא הצלחתי.
מזל שהפנמתי שזה תופעות של הכדור
אז מה למדתי? אין ניסים ונפלאות. חשבתי שסוף סוף מצאתי את הנוסחה הכי טובה להוריד במשקל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזהרו מסלים אקסטרים גולד - תגובה
בועז שוורץ09/09/2011שלום
מסכים איתך
ממה שאני יודע. מוצר שנקרא " סלים אקסטרים" נאסר לשימומש ברךץ לאחר שגרם נזק בלתי הפיך לעשרות אנשים ובבדיקות מעבדה נמצא בו: חומר מקביל לרדוקטיל - תרופה שלפני שנתיים הורדה מהמדף.
הזהרו מהמוצר. מסוכן!!!
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)