ויטמיני B

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמיני B
    אנונימית
    01/09/2011

שלום רב אני נוטלת כשנתיים באופן קבוע ויטמין די(7 טיפות ביום) וויטמין בי 12 עקב חוסר שנתגלה בבדיקות דם. אני ממשיכה לעשות בדיקות מדי תקופה ועדיין הרמות של ויטמיניים אלו יחסית נמוכות.(מלכתחילה עשיתי בדיקות כי הרגשתי חלשה והכל היה תקין חוץ מויטמינים אלה)

כעת אני מטופלת תקופה בטיפולי שיאצו עקב חולשה ממנה אני סובלת לא מעט זמן והמטפלת המליצה לי לקחת דבר שנקרא בי קומפלקס. היא הסבירה שזה עוזר לבי 12 להיספג יותר טוב ואולי ייקל על החולשה

רצית ילשאול מה זה בעצם בי קומפלקס - האם זה בנוסף לויטמין D ולB12 או שזה בא במקומם? מה ויטמין זה מכיל ולמה הוא מיועד?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמיני B

הוספת תגובה

• ויטמיני B - תגובה

איציק ברדה
    04/09/2011

שלום אנונימית
    ויטמיני B קומפלקס מכילים את כל ויטמיני B הידועים בכך שהם עובדים בסינרגיזים ובכך מחזקים אחד את השני לכן יסייעו גם לויטמין B 12 להיקלט טוב יותר.
    כמו כן האם הB12 שאת לוקחת הוא תת לשוני במצבים של קושי בספיגה B12 תת לשוני יעיל יותר מB12 לבליעה.
    לשאלתך זה לא בא במקום אל יש לשלב בין B קומפלקס לB12 וויטמין D.

בברכה

איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו