מורינגה ערבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורינגה ערבה
    חנה
    14/09/2011

יש לי חיידק ההליקובקטר ואני לוקחת כדורים פרוביוטיים, ברזל עדין, B12 , קומפלקס B, מגנזיום ואשלגן. שאלתי האם להוסיף גם מורינגה ערבה לחיזוק החיסון? בדיקור המליצו לי לקחת בתקופה הקרובה 2 כדורי B קומפלקס ו 2 כדורי ברזל עדין. מה דעתך? אני מקבלת חלק מהתוספים להורדת לחץ הדם מכיון שהפסקתי את הכדור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מורינגה ערבה

הוספת תגובה

• אימיו ג'ינג RH2 וחיזוק מערכת חיסון

איציק ברדה
    14/09/2011

שלום חנה
    לגבי הפסקת הכדור ללחץ דם את חיבת להיועץ ולידע את הרופא המטפל.
    לגבי חיזוק המערכת החיסונית ניתן להשתמש במורינגה אני ממליץ על שימוש בתכשיר בשם אימיו ג'ינג RH2 המיועד ספציפית לחיזוק המערכת החיסונית.

בברכה
    איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדור לחץ דם

חנה
    14/09/2011

קיבלתי אורטיקריה כתוצאה מהכדור ללחץ דם ויחד עם הרופא המטפל החלטנו להפסיק את הכדור. חודשיים עד שהכבד התנקה (בעזרת דיקור סיני) והיום אני נקיה כמעט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מורינגה?

מיכה
    29/09/2011

נשאלה השאלה האם לקחת גם מורינגה.
    התשובה היא בדרך כלל: כן או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורינגה ערבה - תגובה

בועז שוורץ
    29/09/2011

שלום
    טיפול בהליקו בקטר בו אני מתמחה הינו טיפול מורכב המושתת על 4 רגליים
    1. הרס המזהם
    2. התמודדות עם הרעילות
    3. בניה מחדש ותמיכה בפלאורת המעיים
    4. תזונה נכונה

ברמה הטיפולית מעבר לתזונה צריך מס' מוצרים:
    - פרוביוטיקה איכותית כדוגמת טוטאל פרוביוטיקס של חברת PROFESSIONALS היות ומכילה ל-גלוטמין החשוב לאספקת אנרגיה למעיים
    - צריכת פורמולת צמחים למיגור החידק.
    - צריכת מוצר כדוגמת: פיור דיפנדר - מכיל שמן אורגנו ואובליפיחה - אנטיביוטיקה טבעית ומשקמת
    - טבליות כלורלה להרחקת חומרי פסולת שהם תוצר הפרשה של החיידק ולשיקום רירית מע' העיכול
    כל טוב ובצלחה
    בועז שוורץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו