מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקרחותלירון08/10/2011
שנה טובה
יש לי שאלה: אני משתמש בפרופציה הרבה זמן מעל 7 שנים( 2 הצדדים. הורי אצלי עם נטיה לקרחת ושער שדליל}
עד גיל 23 היה לי שער שתמיד גדל מהר אך כבר מגיל צעיר 10-12 היה לי מצח גבוה עם מפרצים
אבל בשנין האחרונות השער דדיל וצומח לאט בכלל
ציפיתי שהפרופציה תחזיר עטרה ליושנה, אך בפועל השער נשאר as is
עברתי לפני שנה למינוקסי אך השער נהיה דלדיל יותר
התחלתי שילוב דהינו 1 כדור פרופציה ביום ובלילה התזה של מינוקסי וקו הער חזר לקדמותו- אך הצמיחה היא מינורית
מה בתחום תוספי מזון יכול להועיל? האם שילוב דקל ננסי+מינוקסי יכול להועיל?
ושאלת השאלות מתי יבוא הפיתרון המלא לבעיה , הכונה לא רק להפסקת הנירה אלא להצמחה של היער?
אני חושב שהרבה גברים רוצים לדעת את הפיתרון לנושא בעיתי זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות מינג ריין ונשירת שיער.
איציק ברדה09/10/2011שלום לירון
לגבי הדקל הננסי במידה והנשירה נובעת מרקע הורמונלי יתכן וזה יעזור.
לאחרונה הגיע לישראל פורמולה בשם מינג ריין לטיפול במיגרנות,הפורמולה משלבת 11 צמחים מהרפואה הסינית המסיעים להזרמת הדם לאיזור הראש ובכך מסעיים לטיפול גם בנשירת שיער.
מניסיון של כמה מטופלים הדבר עובד ואפילו מהר.מומלץ 2 גרם(חצי שקיק) לערבב עם כוס מים ולשתות כול יום.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)