מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברזל חומצה פולית ו B12רחלי10/10/2011
שלום רב ,
אני בטיפולי פוריות כבר 5 שנים שבמהלכן אני נוטלת חומצה פולית בטיפות של חב ביוקר וברזל בטיפות של הדס .(חומצה פולית כי צריך לפני הריון במינון של 400 מק"ג וברזל כי המוגלובין 11.9 , B12 יצא תקין בבדיקות )
ברצוני להחליף את החומצה פולית שלי , העניין הוא שאני לא בולעת כדורים ...ואני יודעת שיש כדור מציצה של חומצה פולית במינון 400 מק"ג אבל עם תוספת של B12 שאני לא צריכה כל כך השאלה אם אני אקח חומצה פולית בכדור זה מציצה האם עודף B12 הוא לא מיותר ? מסוכן לגוף ? כמו כן אמשיך עם הברזל של הדס .
או לחילופין כדאי לקחת פריפול שיש בו ברזל 100 מ"ג וחומצה פולית 400 מקג הבנתי שאפשר ללעוס אותו ....מה עדיף ?האם לא יותר מידי 100 מג ברזל ? (אני יודעת שצריך 15 מ"ג)
אני פשוט מעט חלשה וחשבתי שאולי B12 לא יזיק ? אבל אני לא בטוחה מה מומלץ לי ?
מה דעתכם ? תודה רבה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברזל חומצה פולית ו B12 - תגובה
בועז שוורץ11/10/2011מה נחשב B12 , תקין???
צריך מעל 350!
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
רחלי12/10/2011היי, יצא לי בתחום B12 330
השאלה שלי : אני מאוד רוצה לקחת את הכדור מציצה של דרך החיים המשולב של חומצה פולית כי את זה אני חייבת בזמני הטיפולים להיכנס להריון במינון 400 מק"ג וברזל אני לוקחת בנפרד של הדס בטיפות 15 מ"ג
האם יזיק לי הכדור המשולב שיש בו גם B12 כתוספת ? של 1000 מ"ג ?
האם זה יזיק לי ?
אני ממש חלשה בזמן האחרון (אולי מכל הטיפולים אולי כי חסר לי ברזל (ואני חושבת שאולי ה B12 כן יעזור לי כתגבור ....מה דעתך ?
כמו כן חומצה פולית 400 מק"ג יספג טוב בכדור מציצה שכזה ? זה בעצם מה שחשוב לי ....
תודה רבה רבה על העזרה אין לי עם מי להתייעץ הרופאת משפחה שלי אדישה לכל הנושא....
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אפשר תגובה בבקשה
רחלי16/10/2011תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)