שאלה חשובה לגבי ויטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה לגבי ויטמינים
    רוני
    22/10/2011

איזה ויטמינים/מינרלים חסרים בגוף גורמים בדרך כלל להתפצלות שיער?

אבץ?

מה פחות או יותר ידוע שבגלל החוסר שלו יש התפצלות?
    (שיער שלא עובר החלקות כימיות ורגילות)

תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה לגבי ויטמינים

הוספת תגובה

• אני לקחתי תקופה

נעם
    23/10/2011

אבץ פיקולינאט Zinc Picolinate של סולגאר.התוסף בעצם שומר על השיער בריא ומונע נשירה. כדאי לבדוק גם את העור והציפורניים כאמור אם יש בעיה בשיער החוסרים מתגלים גם שם. הכי טוב ללכת לרופא עור או נטורופת ולהתייעץ בנושא. אני לקחתי אבץ במשך שלושה חודשים ובהחלט היה שיפור ניכר בנוסף הסתפרתי קצר ועזרתי לשיער להבריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיצול שערות נשירה ומינג ריין

איציק ברדה
    26/10/2011

שלום רוני
    להתפצלות שיער ונשירה גורמים רבים בינהם חוסר במינרל אבץ,ברזל,חוסר איזון הורמונלי וכו.
    אני ממליץ לערוך בדיקות מקיפות ולבדוק חוסרים ולאחר להתיעץ עם איש מקצוע כמו כן את יכולה להתחיל לנטול אבץ (בשלוב נחושת) מומלץ מסוג פיקולינט ולראות עם זה עוזר לך
    כמו כן ישנו מוצר חדש בשם מינג ריין המסייע להזרמת הדם לראש ובכך מטפל גם במיגרנות וגם בנשירת שיער.

בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו