נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשירת שיער
    שירי
    30/10/2011

האם ביוטין אמור לעזורבמקרה של נשירת שיער

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשירת שיער

הוספת תגובה

• ביוטין- ויטמין H

נעם
    30/10/2011

ביוטין בהחלט יכול לעזור נגד נשירת שיער, הוא גם מטפל בעור ובציפורניים. אני לקחתי אותו תקופה, מה שכן אני יודעת שהמליצו לי לקחת אותו עם סופר גלא 300 מ"ג של סולגאר. אפשר גם לקחת אותו עם מולטי ויטמינים, אבל כדאי להתייעץ לפני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

ראמי חאייק
    01/11/2011

היי שירי
    ביוטין הוא אחד מוויטמיני ה B והוא אכן חשוב לטיפול בנשירת שיער, ולעוד תהליכים מטבוליים שונים בגוף.
    אם כן, אני ממליצה לך לנסות קומפלקס שמכיל ביוטין יחד עם שילוב של ויטמינים ומינרלים נוספים שייעודיים לנשירת שיער משום שלרוב נטילת ביוטין בלבד איננה מספיקה.
    בשוק קיימות פורמולות רבות לנשירת שיער שרובן מכילות פחות או יותר את אותם מרכיבים. אני ממליצה על המוצר של סופהרב- דרמה פריים שהיא פורמולה חדשנית שמכילה מרכיבים רבים שחשובים לחיזוק שורש השערה. התוצאות מהירות ותוכלי לראות גם שיפור במרקם העור והציפורניים.
    להמשך ייעוץ תוכלי לפנות לקו ההדרכה של סולגאר סופהרב.
    בברכה, ראמי חאייק, צוות סופהרב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו