מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- B קומפלקסבעז08/11/2011
שלום,
הומלץ לי ליטול ויטמין B קומפלקס להקלה במתח נפשי. בחנות טבע אמרו שהמוצר של חברת ביוקר הוא היעיל ביותר (אבל הוא גם היקר ביותר). האם יש הבדל במוצרים של חברות שונות, כמו סולגאר, הדס וכו' (מבחינת ספיגה ויעילות)|?? איזה מוצר ויטמין B קומפלקס מומלץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה לעזור
שושי09/11/2011היי בעז,
גם אני נוטלת ויטמין B קומפלקס בגלל מתחים נפשיים בהם אני נמצאת כבר תקופה.
אני באופן אישי קונה את של סולגאר שהומלץ לי ע"י הנטאורופתית שלי ובאמת אחרי נסיון הוא הכי עזר לי, אני משלבת את זה עם רדיולה (גם זה בהמלצת הנטאורופתית)
מקווה שעזרתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שושי
בעז09/11/2011תודה על תשובתך!
היום הייתי בבית מרקחת והרוקח המליץ לי על B קומפלקס של GNC, שהוא יותר זול מזה של סולגאר, ולדברי הרוקח המוצרים של GNC טובים לפחות כמו של סולגאר.
את לוקחת B קומפלס במנון 50 או 100 או בצורת הקואנזים (אלו שלוש הפורמולות של סולגאר)?
איזה מינון רודיולה את לוקחת (גם של סולגאר)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שושי13/11/2011מה-B קומפלקס אני לוקחת 1 ליום של ה-50 מג שרשום בצורת הקו אנזים . באנגלית רשום MEGA SORB . הנטאורופתית שלי אמרה שהספיגה שלו הכי טובה. מהרדיולה היא אמרה לי לקחת 2 ביום וכן אני לוקחת את של סולגאר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה שושי
בעז13/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות לשאלות
קטי13/11/2011למה אין את התשובות לשאלות שנשאלו? מופיעה רק השאלה הייתי שמחה ואני בטוחה שעוד כמוני היו שמחים לקרוא גם את התשובה למה שנשאל תודה מקרב לב :) קטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהB קומפלקס - תגובה
בועז שוורץ15/11/2011שלום
ככלל המוצרים של ביו קר טובים אך המחיר הינו ממש שערוריתי, לכן אינני ממליץ על המוצר.
בי קומפלקס של סולגאר -מגה סורב או כל בי קומפלקס אחר יעשה את העבודה
כל טוב
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)