מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוספי תזונה- סטרונג היירליהי24/11/2011
שלום, יש לי נשירת שיער חריפה כ8 חודשים והתחלתי להשתמש בתוספי תזונה סטרונג הייר שהומלצו לי ע"י רוקחים ורופא עור.... אני משתמשת בהם כבר חודשיים בערך ואולי אף יותר , ואני לא מבחינה בינתיים בתוצאות ......(אציין גם שבגלל שהכדור גדול וארוך יחסית, אני חוצה אותו לשניים בעזרת סכין.. האם זה בסדר? או שעליי לבלוע אותו בשלמותו?)
רציתי לדעת מה ידוע לכם על תוספי התזונה האלה, האם הם נחשבים באמת טובים ועוזרים? האם יש מספר גדול של אנשים שמשתמשים בהם ומרוצים??
אני לא אוכלת פירות וירקות בכלל.. מעולם לא אכלתי .. האם יש תוספי תזונה מומלצים לאחת כמוני שלא נוגעת כלל בפרי או ירק?
אודה לכם אם תענו לי על כל השאלות בלי לדלג על אף אחת מהן:) זה ממש חשוב לי.... תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי תזונה- סטרונג הייר - תגובה
איציק ברדה24/11/2011שלום ליהי
ראשית הייתי מציע לך לערוך בדיקות דם מקיפות וכלליות לעיתים נשירת שיער נובעת מחוסר ברזל ואז אין צורך להעמיס על הגוף כמות גדולה של ויטמינים.
במידה ואת לא אוכלת פירות וירקות אני ממליץ לך לבדוק אם התוסף שאת מקבלת מכיל את כול הויטמינים והמינרלים במידה ולא עליך לרכוש מולטי ויטמין ומינרל.
כמו כן את יכולה לפנות למי שהמליץ לך על המוצר ולבדוק איתו כי 8 חודשים זה זמן שהיה צריך להיות שינוי.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.png)