תוספי תזונה- סטרונג הייר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספי תזונה- סטרונג הייר
    ליהי
    24/11/2011

שלום, יש לי נשירת שיער חריפה כ8 חודשים והתחלתי להשתמש בתוספי תזונה סטרונג הייר שהומלצו לי ע"י רוקחים ורופא עור.... אני משתמשת בהם כבר חודשיים בערך ואולי אף יותר , ואני לא מבחינה בינתיים בתוצאות ......(אציין גם שבגלל שהכדור גדול וארוך יחסית, אני חוצה אותו לשניים בעזרת סכין.. האם זה בסדר? או שעליי לבלוע אותו בשלמותו?)
    רציתי לדעת מה ידוע לכם על תוספי התזונה האלה, האם הם נחשבים באמת טובים ועוזרים? האם יש מספר גדול של אנשים שמשתמשים בהם ומרוצים??
    אני לא אוכלת פירות וירקות בכלל.. מעולם לא אכלתי .. האם יש תוספי תזונה מומלצים לאחת כמוני שלא נוגעת כלל בפרי או ירק?

אודה לכם אם תענו לי על כל השאלות בלי לדלג על אף אחת מהן:) זה ממש חשוב לי.... תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוספי תזונה- סטרונג הייר

הוספת תגובה

• תוספי תזונה- סטרונג הייר - תגובה

איציק ברדה
    24/11/2011

שלום ליהי
    ראשית הייתי מציע לך לערוך בדיקות דם מקיפות וכלליות לעיתים נשירת שיער נובעת מחוסר ברזל ואז אין צורך להעמיס על הגוף כמות גדולה של ויטמינים.
    במידה ואת לא אוכלת פירות וירקות אני ממליץ לך לבדוק אם התוסף שאת מקבלת מכיל את כול הויטמינים והמינרלים במידה ולא עליך לרכוש מולטי ויטמין ומינרל.
    כמו כן את יכולה לפנות למי שהמליץ לך על המוצר ולבדוק איתו כי 8 חודשים זה זמן שהיה צריך להיות שינוי.

בברכה

איציק ברדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו