התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    מעיין
    01/12/2011

שלום
    רציתי לדעת האם יש תוספי תזונה שיכולים לעזור נגד אפטות, הבת שלי סובל מזה נורא ובתדירות דיי גבוהה.
    ניסיתי להתקשר הבוקר למוקד קופת החולים ולהתייעץ אך התחילו להעביר אותי מנציג לנציג והתייאשתי.

אודה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• וואי איזה ייאוש המוקדים האלה....

דורית
    07/12/2011

גם אני ניסיתי להתקשר אליהם הבוקר, טוב שלא העבירו אותי שעה מאחד לשני, בסוף התייאשתי ובאייזשהו שלב וניתקתי...
    מה יהיה עם הדבר הזה?
    למה אי אפשר לקבל שרות אישי בדברים שקשורים לרפואה, אפילו בבנקים כבר עושים את זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפתות

איציק ברדה
    11/12/2011

שלום מעיין
    לרוב תופעות של אפתות נובעות מחוסר בויטמין B12 אני ממליץ לך לערוך לביתך בדיקת דם ובה לבדוק את רמות הB12 במידה ורמות אלו נמוכות יש כמובן להוסיף את תוסף זה.
    כמו כן ניתן לערוך בדיקות דם כלליות ולראות עם יש חוסרים נוספים.
    כטיפול באפתות מומלץ המוצר ג'נגיגל(ניתן להשיג בבית מרקחת) מריחה או תרסיס על המקום,
    מתאים גם לתינוקות .
    בברכה
    איציק ברדה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו