מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטת HCG של ד"ר רודריגזמשה שחר24/12/2011
שלום רב\
ראיתי בטלויזיה את הד"ר מדבר על דיאטת HCG שגורמת לתוצאות מצויינות ומרשימות אצל לקוחותיו, מה אתם חושבים על הדיאטה???
משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטת HCG של ד"ר רודריגז - תגובה
בועז שוורץ24/12/2011שלום משה
אני חייב לציין כי ניסיתי עלי את הדיאטה הזאת. התוצאות היו מדהימות.
רזיתי במהירות והתהליך היה קל. התוצאות היו מרשימות ביותר. רזיתי 19 ק"ג!!!
בתהליך של 80 יום רכשתי כלים שהיום 4 חודשים לאחר גמר התהליך אינני משמין בכלל ואוכל בצורה מלאה כמובן לאחר יישום הכלים אותם רכשתי בתהליך.
אני חייב לציין כי אם היית שואל אותי את השאלה הזאת לפני 6 חודשים, סביר להניח כי היית שומע ממני דיעה שלילית, אך זאת היית דיעה שאיננה מבוססת על ידע או נסיון אישי. לכן כמו תמיד אני מציע לשמוע למישהו מומחה(ד"ר רודריגז) ולבעל נסיון, אכן הנסיון מצויין ולדעתי מדובר בפריצת דרך אמיתית.
כל טוב ובהצלחה
בועז שוורץ. נטורופת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן ומגנזיום
מיה26/12/2011שלום רב, האם יש מניעה לקחת את שניהם יחד? למשל לפני השינה?
האם האחד מפריע לספיגה של השני?
יש לי אוסטאופורוזיס. אני לוקחת סידן ציטראט, פעמיים ביום 500 מ"ג,
משולב עם ויטמין די של סולגאר, ועוד טיפה של די 1000 כל יום.
מה לגבי מגנזיום ציטראט? לפי בדיקה מקדימה? אוטומטית?
לפעמים יש לי התכווצויות בשריר השוק ברגל, ואז אני לוקחת ומפסיקה.
בתודה מראש, מיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן ומגנזיום - תגובה
איציק ברדה28/12/2011שלום מיה
עם הטבליה מכילה גם את הסידן גם את המגנזיום ניתן לקחת ליפני השינה,ויטמין Dמומלץ עם ארוחה עיקרית(מסיס בשמן).
לגבי התכווצות שרירים מומלץ מגנזיום ללא סידן בערב או ליפני השינה.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה לשמוע פרטים
אור30/12/2011היי
אני בודק לאמא שלי מוצרי הרזיה ונתקלתי בזה.
האם התבלבלת ספרה? או שבאמת הורדת כ-200 ק"ג??!
דרך אגב, אני קורא באינטרנט שזה הומצא ע"י ד"ר סימונס ולא מה שכתבת.
האם יש מידע לא אמין?
ולגוף השאלה,
ברקע לאמא שלי סכרת ויתר לחץ דם ועודף משקל מאוד גבוה.
כל החיים שלה היא בדיאטות וכנראה הכדורים הרסו לה את הבריאות..
האם הדיאטה שלעיל מומלצת לה?
האם אפשר לשלב תוספי מזון עם הדיאטה?
בבקשה חשוב לי לקבל תשובות בהקדם. אני רוצה לשמח אותה ולקנות לה.
לאחרונה ביררנו על "biox extreme" ונורא מיהרו למכור לנו אבל ניסיתי לחפש מידע באינטרנט ולא מצאתי כמעט שום דבר אפילו האתר שלהם לא תקין.. משהו מוזר לי
הם מוכרים הבטחות
האם שמעתם עליהם?
טוב אבל אחרי ששמעתי את הדיאטה HCG לדעתי אין טובה ממנה ברמה התיאורתית מקווה שגם בפועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלוו...? אני ממתין לתשובה
כנ"ל02/01/2012בבקשה אודה מאוד לתשובה מבעלי ניסיון אודות טיפול בHCG
היכן ניתן להשיג?
האם מקובל בארץ מתן זריקות? מה יותר יעיל הטיפול ההומאופתי או הזריקות?
ממש חשוב לאישה בעלת עודף משקל גבוה וסיבוכים קשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיהי החברה?
אור23/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הדיאטה והתאמתה לצמחונים
מימי20/02/2012שלום רב, שמחה בשמחתך על התהליך המוצלח שעברת
שאלתי אילו דגשים אתה יכול לתת לצמחונים (שכן אוכלים דגים) ועל אילו תוספים תמליץ מלבד כלורלה?
האם מתחילים לקחת את התוספים לפני הדיאטה? הרי ויטמינים לוקח להם זמן לעבוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי מגדיר את דר רודריגז כשרלטן ו
עמית20/02/2012לפני כשנתיים הגעתי למרפאת עם תלונות על צרבות פתאומיות חזקות מאוד,ו קבל אותי בחור שתוך דקה הגדיר את הבעייה כקנדידה והבטיח לי ,החלמה מהירה מכל תלונותי,לאחר כ10 ביקורים והמון כספים ,המצב רק הלך ורע,
בבדיקה הסתבר לי שהבחור הוא ,אחד שרק גמר לימודיו והצליח בחסות השם דר רודריגז לגבות ,סכומים גבוהים מאוד עבור מפגש עם טירון ללא ניסיון והגרוע מכל סרב להודות שאולי טעה באבחנה!
מרוב צרבות הלכתי לגסטרולוג ,אבחן שכנראה יש לי ספאזם ,נתן לי תרופה אלטרול במינון נמוך 10 מג ותוך שבוע הסיוט פסק,
מרפאת "אמא אדמה"צריכה לשנות שמה לאמא לא יודעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)