מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- TRIO GUARD KIDSאנה05/01/2012
שלום. יש לי ילד אסמטי בן שנתיים וחצי - נוטל משאפים באופן קבוע מדי יום וחולה יחסית הרבה בחורף - אינהלציות עם תרופות מכל הסוגים וכדומה. בנוסף, הוא ניזון מאוכל מאוד לא מגוון - שניצל, אורז, פתיתים, בננה, תפוח וביצה.לא אוכל ירקות בכלל. עד לא מזמן נטל ברזל וכעת בדיקות הדם שלו ניראות בסדר כך שבינתיים הופסק הברזל. רופאת המשפחה המליצה על נטילת TRIO GUARD KIDS בטענה שהן טובות לו להשלמת תזונה וכן מעוררות מאוד תאבון. אני מבקשת לדעת חוות דעתכם בנוגע לטענה האחרונה הנוגעת לשיפור התאבון. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם עלי - אשמח לתשובה
אנה07/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח מאוד לקבל תגובה. וגם...
אנה10/01/2012אם תמליצו על מולטי ויטמין - אשמח לדעת האם יש אחד שממש מומלץ לילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולטי ויטאמין לילדים
עירית10/01/2012הי אנה,
מניסון אני יכולה להעיד שזה לא הכי קל למצוא תוסף מולטי נורמלי.. ניסיתי מכמה סוגים ובתקופה האחרונה אני נותנת לילד תוסף שנקרא מולטי קידס. זה של מכבי. התגובה שלו היא די טובה. מה שכן אני חייבת להגיד שלא רק התגובה שלו חשובה ליאו אם הוא אוהב וזה אלא גם לדעת שזה מוצר שבדקו אותו ושהוא תקין ולפי מה שהבנתי בעניין הזה ני יכולה להיות רגועה בגלל שהוא ממכבי. אז בינתיים אני ממשיכה עם זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמולטי ויטמין מומלץ לילדים
Gramse19/01/2012קינדרויטל - נטילה של תוסף התזונה קינדויטל תספק את מכלול הויטמינים, הסידן והמינרלים הנחוצים להשלמת תזונתם הבריאה של ילדינו. קינדרויטל הינו תוסף תזונה טבעי לחלוטין המכיל תערובת טבעית של מיצוי צמחים ומיצי פירות. קינדרויטל מעורר תיאבון ומסייע בטיפול בהיפראקטיביות ובהפרעות קשב וריכוז אצל ילדים. הסידן בקינדרויטל נספג ביעילות ומצוין לחיזוק השלד והשיניים. סירופ קינדרויטל מתאים לנטילה בכף וגם ניתן לערבבו בשתייה שהילד אוהב. קינדרויטל אינו מכיל אלכוהול, חומרים סינתטיים, כימיקלים, חומרי צבע וטעם, או שמרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהTRIO GUARD KIDS - תגובה
בועז שוורץ19/01/2012שלום רב
אפשר לתת לו את המוצר בטח לא מפריע
אני ממליץ על מס' מוצרים לתמיכה המתאימים יותר:
- ג'ייד סקרין - פנדה של זן צמחים - מחזק את מע' החיסון
- צריכת מולטי ויטמין בנוזל, או אבקת כלורלה או ספירולינה להשלמה תזונתית
כל טוב ובהצלחה
בועז שוורץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)