מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה כללית לגביי טיב סוג הויטמיןאדם פ15/01/2012
מפחד שאני מכניס לגוף שלי ויטמינים שהם בכלל אל מה שכביכול קניתי,אני יסביר:
קניתי MSM
ו ל-ארגנין
כל אחד מהויטמינים הללו מגיע בקפסולה כזו קטנה ובפנים אבקה כזו לבנה.
שכביכול אמורה להיות הויטמין הספציפי הזה.
עכשיו כן הזמן יעשה את שלו וכך אני אדע אם יש השפעה מסויימת על הגוף וכך אני יכול לדעת אם זה אכן ויטמין כמו שכתוב או לא.
השאלה היא איך אני יכול להיות בטוח באמת באמת שמה שאני לוקח זה באמת מה שבאמת נמצא בכדור בויטמין שקניתי.
יש דרך לגלות זאת ?
כלומר אני רוצה לקחת כדור אחד של MSM למשל ולבדוק אם הוא אכן מכיל MSM או שזו סתם אבקה לבנה שנמצאת בתור כדור ואני חי בסרט שזה ויטמין וזה בטח משהו אחר או סתם פלצבו .
אותו כנ"ל לגביי ל-ארגנין .
אני מתכוון אם יש דרך שאני בבית מסוגל לבצע
ואם אין כזו דרך
אז מה הדרך החלופית כלומר יש בעל מקצוע שיכול לנתח לי את הכדור ולתת לי ממצאים ודאיים ?
אם כן איזה לאיזה בעל מקצוע אני יכול לפנות בקשה כזו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה כללית לגביי טיב סוג הויטמין - תגובה
איציק ברדה16/01/2012שלום אדם
במידה ואתה רוכש במקום מסודר בארץ כמו רשתות הפארם, הטבע ובתי מרקחת
וקונה מוצר של חברה מוכרת, לרוב סביר להניח שמה שרשום זה גם מה שיש.
במידה ויש לך חשש תמיד תוכל לפנות למעבדות פרטיות שיבדקו עבורך את המוצר.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מכיר מעבדות כאלה... תמליץ לי
אדם פ16/01/2012נכון אתה צודק אך לפעמים בשביל השקט הנפשי עדיף לבדוק פעם אחת אם זה משהו שאני מתכוון לקחת דיי המון זמן.
ואכן אני קניתי מחברה בחו"ל,יש עליהם המלצות מהרבה גולשים וזה אתר שקונים ממנו הרבה אך שוב אני חייב לפחות לבדוק שאהיה בשקט.
אין לי מושג אילו מעבדות פרטיות מתעסקות עם כאלה דברים...
אתה יכול בבקשה לתת לי כיוון כללי איך אני יכול לחפש ולמצוא מעבדות כאלה
ובפרט אם אתה מכיר מעבדה שכזו שהיא מומלצת ע"י אני אשמח לשמוע על כך.
תודה
נ.ב
הערכה אישית שלך אם אתה יודע :
זה עולה הרבה כסף למשל
לבדוק כדור אחד של MSM ואחד של ל-ארגנין ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אני מחכה לתגובתך
אוריאון20/01/2012תמליץ לי על מעבדה משהו .... אין לי מושג למי לפנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אני מחכה לתגובתך - תגובה
איציק ברדה24/01/2012שלום אדם
תוכל לפנות למעבדת בקטוכם היושבת בנס ציונה
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחות מהמעבדה הזו אין עוד בארץ?
אוריאון24/01/2012כלומר אני מהמרכז מת"א וחשבתי אולי יש מעבדה בת"א שאני יוכל לפנות אליהם זה פשוט יקל עליי.
אני ניסיתי לכתוב באינטרנט לחפש מעבדה לבדיקת תוספי תזונה זה לא מוצא כלום.
יש מעבדות כאלה בת"א אתה מכיר באזור ת"א ר"ג ראשל"צ חולון ??
מה המונח של המעבדות הללו כאילו מה אני אמור לחפש למשל באינטרנט בשביל למצוא מעבדה שמתעסקת בכאלה דברים ?
מצטער שאני מציק לגביי זה זה פשוט חשוב לי מאוד ואני לא יוכל להגיע עד נס ציונה.
אני לא נייד וזה יסבך אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחות מהמעבדה הזו אין עוד בארץ? - תגובה
איציק ברדה30/01/2012את זאת אני מכיר תוכל לבדוק בשרות המזון הארצי שיושב בתל אביב עם יש להם מעבדות נוספות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)