מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אומגה 3 מספר שאלותערן15/01/2012
האם אומגה 3 היא תרופה הומופאתית?
האם אומגה 3 מכילה כימיקלים פעילים כמו בתרופה רגילה?
האם בתחילת שימוש באומגה 3 ייתכן הפרעות שינה והיפראקטיביות? כי אני סובל מזה
האם יש הבדלים בין החברות השונות באיכות שמן הדגים באומגה 3 ?
אם כן איזה חברה או חברות נותנות את השמן דגים הכי איכותי?
אני לקחתי אלספה 300 מג' במשך שבוע וחצי בהמלצת הרופא שלי (הרופא שלי המליץ על אומגה 3 אך ללא הכוונה לאיזה חברה. רק שיהיה שמן דגים)הרגשתי דכדוך או ירידה באנרגיות. שלשולים ובחילות. לאחר שבוע וחצי החלטתי להחליף לחברה אחרת כי אולי החפיסה של האומגה 3 הספציפית שקניתי היתה מקולקלת. גם קראתי שאיכות ירודה של שמן דגים גורמת לבחילות שלשולים ואף דיכאון ולכן אני מאמין שאלי אם אריזה אחרת של חברה אחרת אני אצליח לקחת מבלי להרגיש. שזאת כמובן מה שכולם אומרים לי שצריך להיות. אז לכן חשוב לי לדעת איזה אומגה 3 שמן דגים הכי איכותי או איזה חברות הם איכותיות.
תודה רבה לכל עזרה והמשך שבוע נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומגה 3 מספר שאלות - תגובה
איציק ברדה16/01/2012שלום ערן
שמן דגים הוא תוסף תזונה ולא תרופה הומאופתית לכן הוא גם לא מכיל כימיכלים הנמצאים בתרופות אלה חומצות שומן חיוניות.
לרוב אין תופעות לוואי אך הדבר אינבדואלי החברות הנמכרות ברשתות הפארם והטבע מומלצות שים לב למינון ומחיר.(GNC סולגאר אלטמן לייף ועוד)
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.png)