מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיערסיסי05/02/2012
אילו ויטמינים יכולים להיות חסרים כשיש נשירת שיער לא קלה במיוחד (לא נורמלית לדעתי) ? אני התחלתי לפני שבועיים לקחת קומפלקס ויטמיני B האם זה יעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מינג ריין ונשירת שיער
איציק ברדה05/02/2012שלום סיסי
ויטמיני B חשובים להתפתחות השיער אני ממליץ לשלב איתם פורמולה סינית בשם מינג ריין שמסיעת לאזן מערכות רבות בגוף ומסייעת להזרים את הדם לאזור הראש ובכך מונעת נשירת שיער המינון המומלץ הוא 2 גרם ביום עם כוס מים פושרים(חצי שקית -מנת הגשה).
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה
אלמה13/02/2012בהמשך לתשובתך בנושא נשירת שיער יש להשתמש בקומפלקס B ובתוספת
מינג ריין.
היכן ניתן להשיג את המינג ריין .
כ"כ קומפלקס B -איזה מינון
כחודש סובלת מנשירה שיער .
כ"כ משתמשת ב-Q10 משולב עם אומגה 3 בהמלצת נטורפתית .
(מטופלת ב-י.לחץ דם-מאוזן היום).
אשמח לקבל תשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער ומינג ריין.
איציק ברדה15/02/2012שלום אלמה
ניתן להשיג בכל רשתות הפארם והטבע.
בברכה
איציק ברדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה
מירב08/02/2012היי, האם מישהו מוסמך המליץ לך לקחת את זה כטיפול? אני אישית לקחתי ביוטין 600 מק"ג של סולגאר שעזר לי עם הנשירה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3 משמן המרווה המרושתת.
יעקב08/02/2012מעדויות של נשים וגם גברים, זה בולם את נשירת השיער ומחולל נפלאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעקב המחיר של המרווה ישר ברמות מטור
אסי12/02/2012יעקב המחיר של המרווה ישר ברמות מטורפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)